• Turkhane Logo

Binali Yıldırım ve eşinin testleri pozitif çıktı

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, koronavirüse yakalandığını açıkladı.

15:09 03 Eylül 2020 Perşembe
Binali Yıldırım ve eşinin testleri pozitif çıktı
AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, koronavirüse yakalandığını açıkladı.

AKP Milletvekili Binali Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla eşi Semiha Yıldırım ve kendisinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Yıldırım, “Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesine başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır” ifadelerini paylaştı.

  1- Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesine başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır. — Binali Yıldırım (@BY) September 3, 2020


Durumlarının iyi ve herhangi bir olumsuzluk yaşamadıklarını belirten Yıldırım, “Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz” dedi.

  2- Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz. — Binali Yıldırım (@BY) September 3, 2020

Binali Yıldırım ve eşinin, Erzincan seyahati sonrası hastalığa yakalandığı, Yıldırım’ın koruması ve danışmanın da testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Son güncelleme: 15:09 03.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı