• Turkhane Logo

Bilge Yılmaz, Meral Akşener’e “şaibeli para ilişkilerini” sordu

20:50 07 Nisan 2024 Pazar
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’e “şaibeli para ilişkilerini” sordu





İstifasıyla gündeme gelen Bilge Yılmaz’dan Akşener’e: “Partideki kötü gidişin ana sorumlusu istifa edip partiye nefes aldırmadığı için İYİ Parti zayıflamaya devam ediyor.” dedi.



Yerel seçim sonrası İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, İYİ Parti lideri Meral Akşener’e muhalefet bayrağı açtı. Yılmaz, “Partideki kötü gidişin ana sorumlusu istifa edip partiye nefes aldırmadığı için İYİ Parti zayıflamaya devam ediyor.” dedi.



Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bilge Yılmaz, “Peki İYİ Parti olarak bu hezimeti neden yaşadık?” diyerek şunları söyledi:



“Bizzat parti liderliğinin ortaya attığı şaibeli para ilişkileri ile ilgili tatmin edici süreç işletilmedi, konu açıklığa kavuşturulmadı.



Milletvekili listelerinde açıklanamayan, şeffaf olmayan tercihler yapıldı. Liyakatli isimler dışarıda bırakıldı.



Partimize verilen desteğin kahir ekseriyetini AK Parti yönetiminden şikayetçi ve rahatsız olanlar oluşturmasına rağmen AK Parti iktidarından daha çok, daha sert ve daha nobran bir dille muhalefet eleştirildi.”



Yılmaz, “Yapılan bütün bu yanlışlar toplumda büyük bir güvensizlik yarattı. Tüm bunları ve milletimizin beklentilerini dikkate alarak hareket etmek zorundayız.” ifadelerini kullandı.

Son güncelleme: 20:50 07.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı