• Turkhane Logo

“Bay Kemal oğluna paraları sıfırladın mı diye sormaz”

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yine muhalefeti hedef aldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu kasetle göreve gelmekle suçladı.

16:17 04 Mart 2019 Pazartesi
“Bay Kemal oğluna paraları sıfırladın mı diye sormaz”
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yine muhalefeti hedef aldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu kasetle göreve gelmekle suçladı.

Saadet Partisi’ni ise terörle işbirliği yapmakla itham ederek, “Rahmetli Erbakan hocamız kalksa acaba bunlara ne derdi” diye sordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın “Sen bir CD ile partinin başına geçtin koltuğa yapıştın şimdi de ayrılamıyorsun” sözlerine “Bay Kemal çocuklarına telefon açıp oğlum paraları sıfırladın mı demez” şeklinde yanıt verdi. Saadet Partisine yönelik eleştirileri ise Erbakan Hoca’nın AKP’yi siyonizmin iktidara getirdiğini belirten sözlerini hatırlattı.

KASET İÇİN NE ÖZELİ BUNLAR GENEL DEMİŞTİ


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, muhalefete eleştirilerini belaltı siyasetine taşıdı. Deniz Baykal’ı genel başkanlık koltuğundan eden kaset için “Ne özeli bunlar genel genel” ifadelerini kullanan Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu da kasetle genel başkanlığa gelmekle itham etti. Kaset yayınladığı dönemde ise kaset üzerinden meydan meydan siyaset yapmıştı.

ERBAKAN HOCA KALKSA BUNLARA NE DERDİ

Muhalefeti terörle işbirliği yapmakla suçlayan Erdoğan “Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? 780 bin kilomeyre kare ile Türkiye var. Bay Kemal sen kimlerle kol kola gezdiğini görüyor musun? Sözde İyi Parti, Saadet Partisi sen kimlerle kol kolasın görüyor musun? Rahmetli Erbakan hocamız kalksa acaba bunlara ne derdi. Atatürk’ün partisinin bunlarla ne işi var? Şu CHP’ye 31 Mart’ta sandıklarda bir Osmanlı tokadı vurmaya hazır mıyız?” ifadelerini kullandı.

BAY KEMAL KUL HAKKI VE HARAM YEMEZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın ‘Bay Kemal’ diye başlayan sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu “Bay Kemal konuşuyor’ diyorlar! Evet Bay Kemal konuşuyor. Bay Kemal doğruları söylüyor. Bay Kemal’in özelliği, haram yemez, kul hakkı yemez, fakir fukaranın yanındadır, Saray’larda oturmaz evinde oturur. Bay Kemal çocuklarına telefon açıp oğlum paraları sıfırladın mı demez. Bay Kemal ne yapar? Dürüst ve namuslu adamdır. Devleti soymaz” dedi.

AKP’Yİ SİYONİZM İKTİDARA GETİRDİ

Erdoğan’ın, Saadet Partisini eleştirdiği sözleri, merhum Erbakan’ın AKP’yi Siyonizm’in iktidara getirdiğini ifade eden sözlerini hatırlattı. Erbakan Hoca, “AKP’yi rujluyor, pudralıyor, bize İslama hizmet eden bir parti gibi göstermek için ne lazımsa yapıyor. ‘İsrail aleyhine konuş’ diyor, ‘Nasıl olsa sen benim emirlerimi tutuyorsun, sözün kıymeti yok, ne dersen de’ diyor, bunların hepsi onların planıdır, kime karşı Saadet’e karşı” ifadelerini kullanmıştı.

Son güncelleme: 16:17 04.03.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı