• Turkhane Logo

Bahçeli’nin fotoğraf çektirdiği Sedat Şahin’in yeğenine operasyon: 41 kişi gözaltına alındı

15:25 29 Eylül 2023 Cuma
Bahçeli’nin fotoğraf çektirdiği Sedat Şahin’in yeğenine operasyon: 41 kişi gözaltına alındı





Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütüne bugün 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 41 şüphelinin yakalandığı açıklandı.



 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarla Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütü çökertildi. Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı” dedi.



Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütü lideri Mehmet Şahin’in yakalandığını belirterek, şunları kaydetti:



“Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce kamuoyunda Şahinler olarak bilinen, liderliğini Mehmet Şahin’in yaptığı Organize Suç Örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Şüphelileri yakalamak için İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın, Samsun illerinde 54 adrese yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 41 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonda, 16 adet ruhsatsız tabanca ve 660 adet fişek, 2 av tüfeği, 3 çelik yelek ile muhtelif miktarda uyuşturucu ve nakit para ele geçirildi.”



MOBESE KAMERALARINA BENZER SİSTEM GÖRÜLDÜ



Ali Yerlikaya’nın paylaştığı operasyon görüntülerde ilginç bir görüntü dikkat çekti. Bir eve yapılan baskında, evin içinde MOBESE kameralarını andıran bir sistem olduğu ve çok sayıda kameradan gelen görüntülerin anlık olarak takip olduğu görülüyor. Kameralardaki görüntülerin nerede çekildiği ise anlaşılmıyor.



CEZAEVİNDEN ÇIKAN SEDAT ŞAHİN, BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ



Mehmet Şahin, suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle tutuklanan, sekiz yıl cezaevinde kalan ve temmuz ayında tahliye edilen Sedat Şahin’in yeğeni. Sedat Şahin, cezaevinden tahliye olduktan sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile 22 Temmuz’da görüştü.

Son güncelleme: 15:25 29.09.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı