• Turkhane Logo

Bahçeli Erdoğan’a eşlik etti, Anıtkabir’deki törene katılmadı

Erdoğan ve Bahçeli, Anıtkabir'de düzenlenen Meclis'in yıldönümü ve 23 Nisan törenine atılmadı.

12:00 23 Nisan 2021 Cuma
Bahçeli Erdoğan’a eşlik etti, Anıtkabir’deki törene katılmadı
Erdoğan ve Bahçeli, Anıtkabir'de düzenlenen Meclis'in yıldönümü ve 23 Nisan törenine atılmadı.



23 Nisan ve TBMM’nin 101. açılış yıl dönümü sebebiyle Anıtkabir’de düzenlenen törene, geçmişte olduğun gibi Erdoğan yine katılmazken, bu yıl MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti. Bahçeli’nin törene katılmadığı görüldü.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop başkanlığındaki devlet erkanın yanı sırana  törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri ve milletvekilleri yer aldı.


“DİRİLİŞ HAMLESİ” VURGUSU

Misak-ı Milli Kulesi’nde Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Şentop, deftere şunları yazdı:

“Aziz Atatürk, mazisi şeref ve faziletlerle dolu aziz milletimizin azim ve kararlılığına istinat eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 101. kuruluş yıl dönümünde, Milli Mücadele’mizin büyük komutanı, Cumhuriyetin banisi, ilk Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız olan zatıalinizin manevi huzurundayız.”

“Aziz milletimizin varlığına ve vatanına kastedilen karanlık bir dönemde Ankara’da milli bir diriliş hamlesi olarak toplanan ve Milli Mücadele’mizin karargahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin taşıdığı büyük mananın ve üstlendiği vazifenin idrakindeyiz.”

Son güncelleme: 12:00 23.04.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı