• Turkhane Logo

Atilla davasında tanıklık yapan Hüseyin Korkmaz’ın anne babasına yakalama kararı

ABD'deki ABD Atilla'ya karşı davasında tanıklık yapan eski polis Hüseyin Korkmaz'ın anne babası hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

16:58 20 Aralık 2017 Çarşamba
Atilla davasında tanıklık yapan Hüseyin Korkmaz’ın anne babasına yakalama kararı
ABD'deki ABD Atilla'ya karşı davasında tanıklık yapan eski polis Hüseyin Korkmaz'ın anne babası hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

ABDdeki ABD Atillaya karşı davasında Mehmet Hakan Atillaya karşı tanıklık yapan eski polis Hüseyin Korkmazın anne babası hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

Hüseyin Korkmazın ABDdeki davada Belgeleri saklaması için anneme verdim sözleri gerekçe gösetrilerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine Korkmazın anne ve babası hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

Anne ve babanın adreslerinde bulunamaması üzerine soruşturma savcılığı, anne baba hakkında yakalama kararı çıkarılması için Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurdu. Talebi yerinde gören hakimlik, anne baba hakkında yakalama kararı çıkardı.

TETİKÇİLER HEDEF GÖSTERDİ

Dün TGRT Haberde yayınlanan Medya Kritik programında Hüseyin Korkmazın anne ve babası hedef gösterilmişti.

AKP ve Erdoğan adına medyada tetikçilik yapan Cem Küçük ve Fuat Uğurun sunduğu programda Hüseyin Korkmazın annesinin daha önceki görüntüleri izletildi. Daha sonra özellikle Fuat Uğur Hizmet gönüllülerinin anne babalarının çocuklarını evlatlıktan reddetmesi gerektiğini söyleyip Hüseyin Kormaza hakaretler yağdırmıştı.

İki iktidar tetikçisinin hedef göstermesinin ardından savcılığın Hüseyin Korkmazın anne ve babası hakkında yakalama kararı çıkarması dikkatlerden kaçmadı..

  2014 yılında yapılmış bir konuşma.
İki haftadır süregelen bir dava.
Ve dün tetikçi gazeteci Cem Küçük ve Fuat Uğur bu konuşmayı programına taşıyor ardından savcılar Hüseyin Korkmazın anne ve babası hakkında yakalama kararı çıkarıyor.

Yargı iki tetikçinin maskarası olmuş. pic.twitter.com/qNmoBYnbdj — Odak Noktası (@Odak2014) 20 Aralık 2017 ABDDEKİ YAPTIĞI AÇIKLAMALARLA GÜNDEM OLAN HÜSEYİN KORKMAZ KİMDİR?

Son güncelleme: 16:58 20.12.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı