• Turkhane Logo

Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş, lüks aracının anahtarı için şiir yazdı

17:00 15 Mart 2024 Cuma
Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş, lüks aracının anahtarı için şiir yazdı





Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş’ın lüks aracının anahtarı için şiir yazdığı ortaya çıktı. Feyza Erbaş daha önce de euronun yükselmesi nedeniyle yurt dışına çıkamadığından yakınmıştı.



Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş, lüks aracının anahtarına bir şiir yazdı. Daha önce euronun yükselmesi nedeniyle en küçük çocuğunu yurt dışına çıkaramadığından yakınan Feyza Erbaş, sosyal medya hesabından aracının anahtarının fotoğrafını paylaştı.







“O KADAR İSTERİM İŞTE SEVGİLİ ANAHTARIM”



Erbaş’ın paylaştığı fotoğrafın altına şu şiiri yazdığı aktarıldı:



“O kadar isterim ki seni istediğim an bulabilmeyi. Olduğun yerden seni fırt diye alıp çıkabilmeyi. Önce çantama sonra ceplerime orası olmazsa kütüphaneye ve ayakkabılığa bakmamayı… Allahım hiçbirinde yok. ‘Nerede bu acaba, nereye koydum nereye?’ nidalarıyla giyinik halde kapının önünde dizlerimin üstüne çöküp dün eve gelmemden itibaren yaşadığım tüm adımları tek tek düşünmemeyi. O kadar isterim işte sevgili anahtarım.”



ARTIK YURT DIŞINA ÇIKAMADIĞINDAN YAKINMIŞTI



Feyza Erbaş daha önce de 3 çocuğunun fotoğrafını yayınlayarak 8 yaşındaki kızının 13 ülke, 5 yaşındaki oğlunun 2 ülke gezdiğini, 3 yaşındaki en küçük oğlunun ise euronun yükselmesi nedeniyle hiç yurt dışına çıkamadığından yakınmıştı. Bu sözler tepki toplamıştı.

Son güncelleme: 17:00 15.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı