• Turkhane Logo

AKP'den Cumhuriyet'in 100. yılında Erdoğan sergisi

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre

17:06 23 Ekim 2023 Pazartesi
AKP'den Cumhuriyet'in 100. yılında Erdoğan sergisi
İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyetin 100. yılının Türkiye Yüzyılına yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Halktv.com.trnin haberine göre Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya yer verildi, etkinliklerde Türkiye Yüzyılı vurgusuyla Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan bu yana geçen bir asır boyunca hayata geçirilen devrim niteliğindeki atılımlara yer verileceği belirtildi.

Etkinliklerden biri ise dikkat çekti. Cumhuriyetin 100. yılı için düzenlenen etkinliklerde Recep Tayyip Erdoğan Özel Sergisi açılacak.
HAYALLERİM VARDI...
Haberde şöyle denildi:
İstanbul Üsküdar Meydanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Hayallerim vardı. Bu hayalleri tek tek gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum sözlerinden yola çıkılarak hazırlanan Recep Tayyip Erdoğan Özel Sergisinde ise son 20 yılda Erdoğanın liderliğinde hayallerden gerçeğe dönüşen projeler dijital deneyim alanında sergilenecek. Dijital son teknolojinin kullanıldığı sergide 360 gösterim alanları olacak.

Son güncelleme: 17:06 23.10.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı