• Turkhane Logo

Adaylığı açıklanan Savaş: "Aday olmasaydım iktidar yüzde 65'le kazanırdı"

Adaylığı kesinleşen Lütfü Savaş, Hatay'da yaptığı mitingde,

18:05 20 Şubat 2024 Salı
Adaylığı açıklanan Savaş:
Adaylığı kesinleşen Lütfü Savaş, Hatay'da yaptığı mitingde,

CHP Hatay Belediye Başkanı Adayı Lütfü Savaş, Hatayda miting düzenledi. Hataylılara seslenen Savaş, Ben aday olmasaydım iktidar yüzde 60larla, yüzde 65lerle seçimi kazanırdı. Atatürkün emanetini bizi yalnız bırakanlara teslim edemezdik diye konuştu.

Savaşın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
YOLLAR ZORLU, YOLLAR ÇETREFİLLİİnsanlar için en önemli duygu sevgidir. Bundan daha önemli bir şey vardır ki o da sevildiğini hissetmektir. Sizi seviyorum ama sizin beni ne kadar sevdiğinizi son 2 günde öğrendim. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz yolların, sarp, ince ve çok uzun olduğunu bilmiyorduk. Yollar zorlu, yollar çetrefilli. 

ŞARKI SÖYLEMEKLE, TOP OYNAMAKLA OLMUYOR15 yıldır Hatayda emanet bana teslim. Şimdi emaneti kime teslim edersiniz? Sizin için en önemli kim, aileniz... Bunu güvenilir birine teslim edersiniz. Bu güven de parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bu güven sizin hayattaki duruşunuzdur. Güven her şeyin başı. Bana güvenebilirsiniz.
BEN ADAY OLMASAM İKTİDAR YÜZDE 60-65LERLE KAZANIRDITekrar geleceğiz diyenler için aday oldum. Bu vatan bizim. Bu seçim CHP ile iktidar arasında geçecek bir seçim değil. Bu seçim Atatürkün emanetine sahip çıkanlarla Atatürkün emanetini pas geçenler arasında olacaktır. Ben aday olmasaydım iktidar yüzde 60larla, yüzde 65lerle seçimi kazanırdı. Atatürkün emanetini bizi yalnız bırakanlara teslim edemezdik. Biz sevdamızdan vazgeçmiyoruz. Her türlü kumpasa rağmen bana güvenip Hatayı bize emanet eden Sayın Genel Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

Son güncelleme: 18:05 20.02.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı