• Turkhane Logo

ABD menşeli fast food’ta dehşet! ‘Yemeğinizde bebek kanı var’ deyip çalışanı bıçakladı

19:25 29 Ekim 2023 Pazar
ABD menşeli fast food’ta dehşet! ‘Yemeğinizde bebek kanı var’ deyip çalışanı bıçakladı





ABD menşeli bir fast food restoran zincirinin şubesine giren kişi, “Yemeğinizde bebek kanı var” diye bağırıp çalışanalrdan birini bıçakladı. Adana’da bir fast food çalışanı restorana giren bir saldırgan tarafından bıçaklandı. 



Adana’da dehşet veren bir olay yaşandı. Bir fast food restoran zincirinin şubesine giren Hakan G. isimli bir şahıs, “Yemeğinizde bebek kanı var” diye bağırarak kendisine engel olmak isteyen restoran çalışanı Egemen S.’yi karnından bıçakladı. Saldırgan gözaltına alındı.



Olay, saat 13.00 sıralarında Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. ABD menşeli bir fast food restoran zincirinin şubesine giden Hakan G., iddiaya göre, “Yemeğinizde bebek kanı var” diye bağırıp, çalışanlara saldırdı.



Hakan G., kendisine engel olmak isteyen restoran çalışanı Egemen S.’yi karnından bıçakladı. Egemen S., kanlar içinde yere yığılırken, şüpeli ise çevredekiler tarafından yakalandı.



HASTANEYE KALDIRILDI



İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Egemen S., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan Hakan G., sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Son güncelleme: 19:25 29.10.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı