• Turkhane Logo

Elleri kelepçeli polisten kaçtı, pencerede asılı kaldı

18:50 26 Aralık 2023 Salı
Elleri kelepçeli polisten kaçtı, pencerede asılı kaldı





Pendik’te polisle götürüldüğü hastaneden kelepçeli kaçan 19 yaşındaki Melih Can A bir eve saklandı. Ev sakinlerine yakalanması üzerine pencereden kaçmaya çalışan şüpheli camda asılı kaldı. Şüphelinin cinsal saldırı şüphesiyle gözaltına alındığı ortaya çıktı.



İstanbul Pendik’te meydana gelen olayda, polislerin elleri kelepçeli bir şekilde hastaneye götürdüğü şüpheli, hastaneden kaçarak bir eve saklandı. Ev sahibinin ve polisin müdahalesi ile evin camından dışarı kaçmaya çalışan şüpheli, bacaklarından yakalanınca camıda asılı kaldı.



Şüphelinin yapılan sorgulamasında farklı suçlardan 42 adet suç kaydı olduğu tespit edildi.



19 yaşındaki Melih Can A.’nın Çarşamba günü 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırı iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.



Öte yandan, Melih Can A. sosyal medyada yayınladığı bir videoda hakkındaki ’tecavüz’ suçlamalarını reddetti. Melih Can A.’nın videoda, “Olay göründüğü gibi değil. Polis memurları kelepçemi kendileri gevşetti. Olayın kesinlikle tecavüz ile uzaktan yakından alakası yok. Şikayetçi olan kişiler eski kız arkadaşımın ailesi. Olay çok karışık bir durumda. Ben ifademi verdim. Kız ifade vermiyor kızın ailesi ifade veriyor. Çok büyük yanlış anlaşılma var. Devletimiz ve adaletimiz büyük, adalete güveniyorum” dedi.

Son güncelleme: 18:50 26.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı