• Turkhane Logo

Lavrov'dan tartışmalı sözler: 'Zelenski Yahudi olsa ne olur, Hitler de Yahudi kanı taşıyordu'

Rusya ve Ukrayna savaşı devam ederken Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan tartışılacak sözler geldi.

20:38 02 Mayıs 2022 Pazartesi
Lavrov'dan tartışmalı sözler: 'Zelenski Yahudi olsa ne olur, Hitler de Yahudi kanı taşıyordu'
Rusya ve Ukrayna savaşı devam ederken Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan tartışılacak sözler geldi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İtalyan medyasına açıklamalarda bulundu. Lavrov, Ukraynadaki operasyonların ne zaman biteceğine yönelik çıkan haberlere ilişkin açıklama yaparken, Ukraynalı askerlerin Nazi dövmeleri taşıdığını iddia etti ve En kötü antisemitiklerden bazıları Yahudilerdir ifadesini kullandı.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İtalyan televizyon kanalı Rete 4te, Rusya-Ukrayna savaşına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Rusyanın Ukraynadaki savaşı, İkinci Dünya Savaşında Nazilere karşı zafer elde ettiği 9 Mayısta bitireceğine dair çıkan haberlere ilişkin Lavrov, Rusya, Ukraynadaki özel operasyonun tamamlanmasını, Nazizme karşı kazanılan 9 Mayıs Zafer Gününe kadar hızlandırmayı amaçlamıyor. Askerlerimiz eylemlerini belirli bir tarih üzerine yapay olarak uyarlamayacak. Ukraynadaki operasyonun ritmi her şeyden önce sivil halk ve Rus askeri personeli için riski en aza indirme gereksinimine bağlıdır ifadelerini kullandı.
BARIŞ GÖRÜŞMELERİNİ SABOTE EDİYORUkraynadaki Nazi varlığının inkar edilemeyeceğini, bazı Ukraynalı askerlerin vücutlarında Nazi sembollerinden dövmeler olduğunu savunan Lavrov, Zelenski Yahudi olsa ne olur! Bu gerçek Ukraynadaki Nazi unsurlarının varlığını inkar etmiyor. Hitlerin de Yahudi kanı taşıdığına inanıyorum. En kötü antisemitiklerden bazıları Yahudilerdir yorumunu yaptı.
Sergey Lavrov açıklamasının devamında, nükleer savaştan kaçındıklarını ancak bu riski küçümsemediğini ve Kievin barış görüşmelerini sabote ettiğini dile getirdi.
 

Son güncelleme: 20:38 02.05.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı