• Turkhane Logo

Amerikalı gazeteci Putin ile röportaj yapacak

Ünlü Amerikalı gazeteci Tucker Carlson, yakında Rusya Devlet Başkanı Putin ile röportaj yapacağını açıkladı.

14:59 07 Şubat 2024 Çarşamba
Amerikalı gazeteci Putin ile röportaj yapacak
Ünlü Amerikalı gazeteci Tucker Carlson, yakında Rusya Devlet Başkanı Putin ile röportaj yapacağını açıkladı.

TURKHANE.COM- MOSKOVA
Sosyal medya hesabı Xten yayımladığı videoda Putin ile röportaj yapmak için Moskovadayız. Yakında bunu yapacağız diyen Carlson açıklamasında, Amerikalıların Rusya ve Ukraynada olup bitenlerden tamamen habersiz olması sebebiyle böyle bir adım atmaya karar verdiğini söyledi.
ABD halkının dahil oldukları çatışma hakkında mümkün olan her şeyi bilmeye hakkı olduğunu da sözlerine ekledi. Amerikalı gazeteci Tucker Carlson, ekibinin Moskova gezisinin masraflarını kendilerinin karşıladığını, herhangi bir grup ya da hükümetten para almadıklarına da vurgu yaptı.
Beyaz Saray engellemeye çalıştı
Carlson, Beyaz Sarayın Putin ile yapmak istediği röportajı iki kez engellemeye çalıştığını belirterek, İfade özgürlüğü doğuştan gelen hakkımızdır, inandıklarımızı söyleme hakkıyla doğduk. Beyaz Sarayda kim olursa olsun bu hak elimizden alınamaz. Ama yine de deniyorlar dedi. Ayrıca Carlson röportajın kendisine ait olan internet sitesinde de yayımlanacağını ve ücretsiz olarak izlenebileceğini dile getirdi.
Amerikalı gazeteci Tucker Carlson, Elon Muskın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapacağı röportajın X sosyal ağında yayınlandığında engellemeyeceğine söz verdiğini sözlerine ekledi.
Amerikalı gazeteci, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiye de kendisiyle bir röportaj yapmayı teklif ettiğini söyledi. Kabul edeceğini umduğunu belirtti.
Amerikalı gazeteci Tucker Carlson geçtiğimiz günlerde Moskova’da ünlü Bolşoy tiyatrosunda görüntülenmişti.

Son güncelleme: 14:59 07.02.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı