• Turkhane Logo

Dilipak: Bakın uyarıyorum, bu işin faturasını CHP’ye yıkarsanız...

İktidar, yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul başta olmak üzere büyükşehirleri kaybederek ağır bir yara aldı. Ancak "hile" iddiaları ile CHP'yi suçluyor.

10:42 11 Nisan 2019 Perşembe
Dilipak: Bakın uyarıyorum, bu işin faturasını CHP’ye yıkarsanız...
İktidar, yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul başta olmak üzere büyükşehirleri kaybederek ağır bir yara aldı. Ancak "hile" iddiaları ile CHP'yi suçluyor.




Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, seçim sonrası yazılarıyla hatanın içeride aranması gerektiği mesajlarını vermeye devam ediyor.


Dilipak, mağlubiyetin faturasının CHPye kesilmesine de tepkili. Bakın söylüyorum. Bunun faturasını CHP’ye yıktıktan sonra yarın öbür gün, kendi aralarında bu sonucun faturasını içeriden birine çıkarmak için bir günah keçisi arayacaklar. Bu işler hep böyledir diyen Akit yazarı, Toplum çok gerildi. Aileler kendi içlerinde tartışmaya başladılar. Sen ben tartışması ülkeye zarar vermeye başladı diyor ve ekliyor:

Bazı sandıklarda daha fazla hile yapıldı ise, bakmak gerek, orada daha çok kimin oyları çalınmış. O oylar çalınır, kaydırılır, eksik kayda geçerken, şimdi şikayetçi olanlar neredeymiş, ne yapıyorlarmış, neden bu işin farkına varmamışlar.

İşin sonunda iktidara yakın birilerinin de çıkabileceğini ima eden Dilipak, Onları ne yapacaksınız. Onlar orada durdukça da başınızdan bu belalar eksik olmayacak. Bu uyarıları dün de yaptım. Bugün de yapıyorum ifadesini kullanıyor. İslamcı yazar, Bakalım bu işin sonu nereye varacak. İnşallah bizimkiler Tosyaya pirince giderken evdeki bulgurdan olmazlar diye de ekliyor.

AKP cephesindeki dağınıklık hâlâ devam ettiğini söyleyen yazar, Sosyal mediada trollerin yazıp çizdikleri halkta itibar görmüyor, aksine öfke topluyor. O mediadaki ‘sahibinin sesi kalemlerin yazdıklarının da toplumda bir karşılığı yok. Media diplerde sürünüyor, hatta dibi eşelemeye devam ediyor görüşünü dile getiriyor.

Mağlubiyette adaylar üzerinde durulması gerektiğinin altını çizen Dilipak, Dün eleştirenlerin eleştirilerine kulak verilmeliydi. Aksine öfkeli tepkiler verildi. Bugün de aynı çevreler, sesleri çıkmasa da öfkeli bir şekilde sonucun sebebini başka yerde arıyorlar. Asıl bu sonuçtan sorumlu olanlar bir şekilde kendilerini aklamaya çalışacaklar. CHPyi suçlamak yetmez diye konuşuyor.

Son güncelleme: 10:42 11.04.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı