• Turkhane Logo

Quaresma, "Seninle olmak için her şeyi yaparım" demişti

Beşiktaşlı futbolcu Quaresma'nın hayranı, kemik kanserine yakalanan 14 yaşındaki Yusuf Örüncü, yaşamını yitirdi.

19:10 19 Nisan 2018 Perşembe
Quaresma,
Beşiktaşlı futbolcu Quaresma'nın hayranı, kemik kanserine yakalanan 14 yaşındaki Yusuf Örüncü, yaşamını yitirdi.

14 yaşındaki Yusuf Örüncüye 1 yıl önce kemik kanseri teşhisi konmuştu. Sıkı bir Beşiktaşlı olan Örüncü rahatsızlığı nedeniyle maçları televizyondan da takip edemiyordu.

En büyük hayali Quaresma ile görüşmek olan genç Beşiktaşlının bu isteğine TRT Spor aracı olmuştu. Örüncünün annesi de Portekizli oyuncudan destek beklediklerini vurgulamıştı.

Beşiktaşın yıldızı Quaresma, bu isteğe kulak verip, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Seninle olmak için her şeyi yaparım dostum güçlü ol ifadelerini kullanmıştı.






TRT Spor muhabiri Fırat Günayerin aktardığı bilgiye göre; Osmanlıspor maçı öncesi, Ankara’da Quaresma’yla buluşturma planları yapılan Yusuf Örüncü, hayalini gerçekleştiremeden hayata gözlerini yumdu.
 

14 yaşındaki Yusuf Örüncüye 1 yıl önce kemik kanseri teşhisi konmuştu. Sıkı bir Beşiktaşlı olan Örüncü rahatsızlığı nedeniyle maçları televizyondan da takip edemiyordu. En büyük hayali Quaresma ile görüşmek olan genç Beşiktaşlının bu isteğine TRT Spor aracı olmuştu. Örüncünün annesi de Portekizli oyuncudan destek beklediklerini vurgulamıştı. Beşiktaşın yıldızı Quaresma, bu isteğe kulak verip, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Seninle olmak için her şeyi yaparım dostum güçlü ol ifadelerini kullanmıştı. TRT Spor muhabiri Fırat Günayerin aktardığı bilgiye göre; Osmanlıspor maçı öncesi, Ankara’da Quaresma’yla buluşturma planları yapılan Yusuf Örüncü, hayalini gerçekleştiremeden hayata gözlerini yumdu.

Osmanlıspor maçı öncesi, Ankara’da Quaresma’yla buluşturma planlarını yapıyorduk 2 gündür..
Olmadı..Dayanamadı.. pic.twitter.com/r3SyO0Z1m8
— Fırat Günayer (@firatgunayer) 19 Nisan 2018

Son güncelleme: 19:10 19.04.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı