• Turkhane Logo

Konya'da temizlik görevlisi 11 yaşındaki öğrenciye cinsel istismardan tutuklandı

Konya'da yer alan bir ortaokulda Temizlik Görevlisi N.Ç. (59), 6. sınıf öğrencisi K.Ç.'ye (11) cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

12:55 14 Mart 2018 Çarşamba
Konya'da temizlik görevlisi 11 yaşındaki öğrenciye cinsel istismardan tutuklandı
Konya'da yer alan bir ortaokulda Temizlik Görevlisi N.Ç. (59), 6. sınıf öğrencisi K.Ç.'ye (11) cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Konya’da bir ortaokulda temizlik görevlisi olarak görev yapan 59 yaşındaki N.Ç., altıncı sınıf öğrencisi 11 yaşındaki K.Ç.’ye farklı zamanlarda cinsel istismarda bulundu. Geceleri sayıklamaya başlayan öğrencinin cinsel istismara uğradığına ilişkin şikayeti öğretmen tarafından yapıldı.
DHA’nın haberine göre altıncı sınıf öğrencisi K.Ç., öğretmeni Ş.H.’ye ağlayarak okulun temizlik görevlisi tarafından cinsel istismara uğradığını, kimseye anlatamadığını, geceleri de uykusundan, “Bana dokunma, beni tutma” diye bağırarak uyandığını anlattı.

Öğretmenin durumu okul yönetimi ve jandarmaya aktarması üzerine göre temizlik görevlisi N.Ç., gözaltına alındı.






Savcılıktaki sorgusunda hakkındaki suçlamaları reddeden N.Ç. şunları söyledi: “Çocuklar çay ocağına geldiklerinde ‘Buraya girmek yasak’ dedim. Elimi şöyle salladım. O sırada elim K.Ç.’nin sırtına değdi. Muhtemelen o nedenle çocuk böyle bir iddiada bulundu. Ben K.Ç. ile baş başa kalmak için hiç çaba sarf etmedim. Bir defasında kendisine meyve vermiştim. O zaman bütün öğrencilere verdim. K.Ç. benim torunum yaşındadır.”

11 yaşındaki K.Ç. ise savcılıkta verdiği ifadesinde N.Ç.’nin, farklı zamanlarda kendisine istismarda bulunduğunu söyledi: “Bir gün okulda kabanımı unutmuşum. Meğer kabanımı N.Ç. çay ocağının oraya koymuş. Bana ‘Kabanın çay ocağının orada gel oradan al’ dedi. Ben de oradan almak için çay ocağına gittim. Çay ocağında N.Ç. beni sıkıştırıp taciz etti. Ben bu olaydan sonra N.Ç.’den kaçmaya başladım. Hafta sonları kursa gittiğimde benimle ilgi kurmaya çalışıyordu. Yanına çağırıyordu. Ben korktuğum için ondan kaçıyordum. ‘Beni öğretmen çağırıyor işim var’ diyerek, ondan kaçıyordum.”

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen N.Ç., ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla tutuklandı.

 

Son güncelleme: 12:55 14.03.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı