• Turkhane Logo

Playstation 5 Slim’in görüntüsü sızdırıldı

Sony’nin eylülde piyasa sürmesi beklenen Playstation 5’in ince versiyonunun (slim) görüntüleri sızdırıldı.

13:25 12 Ağustos 2023 Cumartesi
Playstation 5 Slim’in görüntüsü sızdırıldı
Sony’nin eylülde piyasa sürmesi beklenen Playstation 5’in ince versiyonunun (slim) görüntüleri sızdırıldı.





Bir süredir Sony’nin bu yıl PlayStation 5’in ‘ince versiyonu’nu (slim) çıkarabileceği konuşuluyor. Bu söylenti resmi belgelere de yansımıştı.



Microsoft, Activision Blizzard’ı satın almak istediğinden piyasada ‘haksız rekabet’ ve ‘tekelleşme’ oluşturacağı iddiası mahkemelik olmuştu. Şirket temsilcileri, mahkemede Sony’nin bu yılın sonuna doğru ‘PS5 Slim’i çıkarmasını beklediklerini dile getirmişti. Konsolun fiyatının da 400 dolar olabileceği düşünülüyor. Oyun sektörüyse konsolun eylülde çıkabileceğini tahmin ediyor.



Teknoloji sitesi The Verge’ün aktardığına göre PS5 Slim’in görüntüleri sızdırıldı.



PS5 Slim’in ilk görüntüleri bugün bir Çin forumunda ortaya çıktı.




Heres the first look at the PlayStation 5 (CFI-2016) Slim pic.twitter.com/234PcjEVgc— Andrew Marmo (@the_marmolade) August 11, 2023




Avustralyalı bir PlayStation onarım uzmanı olan Better Way Electronics’in hazırladığı video da, gelecekteki olası bir PS5 modelinin plastik kasasını gösteriyor.




CFI-2016 PS5 Case pic.twitter.com/udFyQbVpz8— BwE (@BwE_Dev) August 11, 2023




Disk sürücüsü için bir çıkıntı, ortada havalandırma delikleri için daha küçük bir alan bulunan bir kavis, kasanın her iki yanında iki yarık ve ön tarafta tek USB-C ve USB-A yerine çift USB-C bağlantı noktası bulunuyor.

Son güncelleme: 13:25 12.08.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı