• Turkhane Logo

Yenilen futbol takımına ceza: Otobüsü ilçeye boş gönderdi

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı MHP’li Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyespor’un Anamurspor karşısında 3-1 yenilerek Bölgesel Amatör Lig şansını kaçırınca ilginç bir cezaya imza attı.

17:10 28 Nisan 2022 Perşembe
Yenilen futbol takımına ceza: Otobüsü ilçeye boş gönderdi
Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı MHP’li Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyespor’un Anamurspor karşısında 3-1 yenilerek Bölgesel Amatör Lig şansını kaçırınca ilginç bir cezaya imza attı.


Mersinin Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şaşırtan bir uygulamaya imza atmasıyla sosyal medyada gündeme oturdu. Mersinde Erdemli Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi yükselme mücadelesinde karşılaştığı Anamur Belediyespora 3-1 yenildi. İzlediği maçın skoruna öfkelenen Başkan Tollu, iddiaya göre otobüsü geri çekti. Statta kalan teknik direktör ve futbolcular konuk ekibin otobüsü ve özel araçlarla ilçeye ancak geri döndü. MHPli Başkanın uygulaması ise sosyal medyada günün konusu oldu.

SOYUNMA ODASINDA BAŞARILAR DİLEDİ


MHPli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, son derece önem verdiği maçı şeref tribününde izledi. Başkan Tollu, maçtan önce soyunma odasına inerek yaptığı kısa konuşma ile takımı önemli maça motive etmeye çalışıp, moral aşılayarak başarı dileklerini sunarak tribüne çıktı.

OTOBÜSÜ GERİ ÇEKTİ

BAL’a çıkma hayallerini gerçekleştiremeyen Erdemli Belediyespor kafilesi, maç sonunda büyük şok yaşadı. 3-1 yenildikleri karşılaşmanın ardından soyunma odasına giren Teknik Direktör Levent Arıkdoğan ve futbolcular dışarıya çıktıklarında takım otobüsünü göremedi. Yapılan araştırmada iddiaya göre takım otobüsünün Başkan Mükerrem Tollunun emriyle ilçeye boş olarak gönderildiği ortaya çıktı. Stadyum önünde geldikleri otobüsü göremeyerek büyük şok yaşayan Erdemli Belediyespor’un Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan ve futbolcuların bir bölümü rakip Anamursporun otobüsüyle, bir kısmı ise özel araçlarla ilçeye dönmek zorunda kaldı.

“ÇIKTIĞIMIZDA OTOBÜS YOKTU”

Erdemli Spor Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, maç sonunda dışarıya çıktıklarında geldikleri otobüsün olmadığını gördüklerini belirterek, “Herkes şaşırdı, otobüs nerede diye. Sonra otobüsün geri çekildiğini söylediler. Ben bir futbolcumuzun aracıyla, futbolcuların kimisi de özel araçlarla ve Anamursporun otobüsüne binerek ilçeye dönmek zorunda kaldı” dedi. (Sözcü)


 

Son güncelleme: 17:10 28.04.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı