• Turkhane Logo

Yeni formalar görücüye çıktı

A Milliler iç sahada kırmızıya, dış sahada beyaza bürünecek.

11:26 01 Eylül 2020 Salı
Yeni formalar görücüye çıktı
A Milliler iç sahada kırmızıya, dış sahada beyaza bürünecek.


Ay-Yıldızlıların UEFA Uluslar Ligi, Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri ve 2022 Dünya Kupası elemelerinde giyeceği formalar yenilendi.Milliler, kırmızı iç saha formasını ilk kez 3 Eylüldeki Macaristan maçında, beyaz dış saha formasını ise 6 Eylüldeki Sırbistan maçında giyecek.

Türkiye iç saha forması, göğsünde beyaz üzerine kalın ve kırmızı bant tasarımıyla taraftarın karşısına çıkıyor. Milli Takımın giydiği ilk formadan esinlenilen tasarım modern dokunuşlarla geleceğe de göz kırpıyor. Büyük ay ve yıldız, bantın ortasında ve tasarımın merkezinde yer alıyor. Beyaz şort ve kırmızı detaylara sahip çoraplarla kit tamamlanıyor.


/

Türkiye dış saha forması, şortu ve çorapları kırmızı tonlarıyla tasarlanıyor. Formanın göğüs kısmında açık bir kırmızı tonla bant üzerinde beyaz ay ve yıldız buluşuyor.

/

Oyuncuların sahada giyeceği yeni Milli Takım formalarının yanı sıra taraftarlar için tasarlanan replika formalar da geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılan %100 geri dönüştürülmüş polyester kumaştan yapıldı.Çevreye daha az etki ederek en yüksek performansı sağlayan kitler oluşturmak için, plastik şişeler toplanıyor, temizleniyor ve üretim için yüksek kaliteli bir iplik üretmek üzere eritiliyor.

Son güncelleme: 11:26 01.09.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı