• Turkhane Logo

Volkan Demirel’den Ozan Tufan, van Persie ve Cenk açıklaması

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel kamp kadrosuna alınmayan Ozan Tufan, Robin van Persie ve Everton'a transferi gündemde olan Cenk Tosun'la ilgili konuştu

15:13 05 Ocak 2018 Cuma
Volkan Demirel’den Ozan Tufan, van Persie ve Cenk açıklaması
Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel kamp kadrosuna alınmayan Ozan Tufan, Robin van Persie ve Everton'a transferi gündemde olan Cenk Tosun'la ilgili konuştu

Sezonun ikinci yarısına Antalya’da kampta hazırlanan Fenerbahçe’de kaptan Volkan Demirel, basın toplantısında konuştu. Tecrübeli file bekçisi kamp kadrosuna alınmayan Ozan Tufan, Robin van Persie ve Everton’a transferi gündemde olan Cenk Tosun’la ilgili konuştu. Volkan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Kamplar, futbolcular için en zor durumlardır. Bugün daha ilk gün gerçi ama elimizden geldiğince iyi bir giriş yaptık. Kampımızı tamamladıktan sonra hepinizin bildiği gibi hedeflerimize yürüyeceğiz. Tüm bu çalışmalar, hedefler için. İnşallah sezon sonunda amaçladığımıza ulaşırız.

Lig uzun bir maraton, tabii ki performans ve futbolcuların durumları sezon içerisinde değişiyor. Sezona iyi başlamadık, ben de kendi performansımı değerlendirince iyi başladım. Ama ben sezonu ikiye ayırıyorum, ilk yarısında alabileceğimiz puanları alamadık. Ancak son haftalarda toparlandık, son altı maçta beş galibiyetimiz var. Sezon başında yeni bir takımdık, arkadaşlarımız hocalarımızı tanımıyordu. Umuyoruz ki ikinci yarıda daha çok puan toplayacağız.

Rakibiniz olduğu zaman daha çok çalışmanız gerekiyor. Ama bu sezon sadece üç büyük dört büyük değil, arkadan da baya takım geliyor. Lige kaliteli futbolcuların gelmesiyle kalitesi artıyor.

VAN PERSIE VE OZAN TUFAN’LA İLGİLİ…

Takım arkadaşlarımızın her zaman yanımızda olmasını isteriz ancak futbolcular olarak bu tarz işlere pek giremiyoruz. Yönetimimizin, hocamızın tasarrufları var. Ben Ozan’ın her zaman arkasındayım, kendi adıma burada olmasını isterdim. Aynı şekilde van Persie’nin de burada olmasını isterdim. İnşallah geri dönerler ve takım arkadaşlarımızla onları karşılarız.

Galatasaray’a başka hoca gelmiş gitmiş beni çok ilgilendirmiyor. Kadıköy’de gelenek her zaman devam edecektir diye düşünüyorum. Ben kovulmadığım sürece buradan gitmem, bunu tekrar açıklayayım.

CENK TOSUN’UN TRANSFERİNE İLİŞKİN

Buradan kendisine tebriklerimizi iletelim, Türkiye için büyük bir transfer. Cenk’i çok iyi tanıyorum. Tebrik ediyorum kendisini. Bana her zaman söyler ‘Abi bir sana gol atamadım’ diye. İnşallah orada her kaleciye gol atar.

“EN FAZLA İSTEYEN İPİ GÖĞÜSLER”

Geçen sezonlara göre daha zorlu bir lig olduğunu vurgulayan Demirel, “Zevkli, kaliteli bir lig oluyor. Bireysel olarak bakıldığında ligde kaliteli futbolcular var. Bu futbolcuların gelmesiyle kalite arttı. Son yıllarda hiç böyle fazla takımın içerisinde olduğu bir yarış olmamıştı. En fazla isteyen takım ipi göğüsleyecektir” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAY’A HANGİ HOCA GELMİŞ-GİTMİŞ BU BENİ İLGİLENDİRMEZ”

Ben bir futbolcuyum. Performansım kötü olduğu için kendimi kötü hissetmedim. Kovulmadığım sürece de buradan gitmeyi düşünmedim. Gitmem de. Galatasaray’a hangi hoca gelmiş-gitmiş bu beni ilgilendirmez. Kadıköy’de gelenek devam edecek diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIKLARI SON DAKİKADA YEDİĞİMİZ GOLLER OLDU”

Son dakikalarda yedikleri goller sonrası kaybettikleri puanların kendileri için hayal kırıklığı olduğunu ifade eden Volkan Demirel,  “En büyük hayal kırıklıkları son dakikada yediğimiz goller oldu. Zaten o puanları koysak şimdi daha farklı oldu. Futbolun içinde bunlar var. Bazen son dakikada galip gelip, bazen de yenilebilirsiniz. Bu yüzden futbol seviliyor. Geçenlerde bir basketbol maçına gittim. Orada durum başka. Futbol başka bir dünya. Ben buna aşk diyorum. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor, kötü başlıyoruz mesela ne olacak deniyor, ama son haftalara bakıldığında yukarılarda giriyoruz” ifadelerini kullandı.

Son güncelleme: 15:13 05.01.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı