• Turkhane Logo

Trabzonspor Antalyaspor'a farklı yenildi: 5-2

Trabzonspor'a Antalya'da adeta şok yaşadı. Ev sahibi ekibin üstünlüğündeki maçta Trabzonspor kalesinde 5 gol görerek maçı kaybetti

02:14 21 Ağustos 2022 Pazar
Trabzonspor Antalyaspor'a farklı yenildi:     5-2
Trabzonspor'a Antalya'da adeta şok yaşadı. Ev sahibi ekibin üstünlüğündeki maçta Trabzonspor kalesinde 5 gol görerek maçı kaybetti

Süper Ligin üçüncü haftasında Trabzonspor, deplasmanda Antalyaspora 5-2 yenildi. 
Antalyaspor, 14. dakikada Fernando ve 40. dakikada Haji Wrightın penaltıdan attığı gollerle karşılaşmada 2-0 öne geçti. Trabzonspor bu golleri yeni transferi Enis Bardhinin 45+5 ve 73. dakikalarda attığı gollerle karşılık verdi. Karşılaşmada skoru belirleyen isim sonradan oyuna giren Gökdeniz Bayrakdar oldu. Bayrakdar, 81 ve 90+. dakikalarda attığı gollerle durumu 4-2ye getirdi. 90+7de skoru Haji Wright maçın skoru olan 5-2 olarak belirledi.
Bu sonucun ardından Antalyaspor, puanını 6a yükseltti. Bu sezon ilk kez kayıp yaşayan Trabzonspor da 6 puanda kaldı.
Trabzonspor, ligin ikinci haftasında sahasında 1-0 yendiği Atakaş Hatayspor mücadelesine göre 2 farklı oyuncuyla sahaya çıktı. Bordo-mavililerde, sakatlıkları bulunan Viscanın yanı sıra Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Marek Hamsik kadroda yer bulamadı.
Karşılaşmadaki ilk gol Antalyaspordan geldi. Orta sahada Doğucanın çıkarken kaptırdığı top sonrası gelişen atakta Fernando ceza sahası dışında topla buluştu. Brezilyalı futbolcu, şık bir vuruş yaparak Antalyasporu 1-0 öne geçirdi. Antalyaspor, karşılaşmanın 39. dakikasında penaltı kazandı. Bu dakikada Haji Wright, Hugonun müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Volkan Bayarslan penaltı noktasını işaret etti. Penaltıda topun başına geçen Wright, skoru 2-0a getirdi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-0dan sonra hemen oyuna müdahale etti. Deneyimli teknik direktör, Bakasetas ve Doğucanı kenara aldı. Abdülkadir ve Bardhi oyuna girdi. Trabzonspor, devre bitmeden skoru 2-1 yaptı. Djaniny kaleciyle karşı karşıya kaldı. Onun vuruşunda kaleci Boffin topu kurtardı. Devam eden pozisyonda Corneliusun pasıyla topla buluşan Enis Bardhinin vuruşu ağlara gitti. Kosovalı futbolcu, Süper Ligdeki ilk isabetli şutunda ağları buldu. Avcı, devre arasında bir değişiklik daha yaptı. Bordo-mavililerde yeni transfer Marc Bartra, Vitor Hugonun yerine oyuna girdi.

GÖKDENİZDEN İKİ GOL

Trabzonsporda Enis Bardhi, bu kez ceza sahası dışından fileleri havalandırdı. Rakip ceza sahası önünde topla buluşan 27 yaşındaki futbolcu, şutuyla maça denge getirdi. 81. dakikada gelişen Antalyaspor atağında Wrightın vuruşu savunmadan sekti ve Gökdenizin önünde kaldı. Genç futbolcu, boş pozisyonda hata yapmadı ve takımını 3-2 öne geçirdi. Gökdeniz, 90+6. dakikada bir gol daha attı ve durumu 4-2ye taşıdı. Haji Wright ise skoru 5-2 yaptı.
Antalyaspor, karşılaşmadan 5-2lik galibiyetle ayrıldı.

Son güncelleme: 02:14 21.08.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı