• Turkhane Logo

Trabzonspor-Antalyaspor maçına yoğun ilgi! Saniyeler içinde bitti…

Trabzonspor'un, 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği Antalyaspor maçının biletleri satışa çıktıktan saniyeler sonra tükendi.

16:12 25 Nisan 2022 Pazartesi
Trabzonspor-Antalyaspor maçına yoğun ilgi! Saniyeler içinde bitti…
Trabzonspor'un, 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği Antalyaspor maçının biletleri satışa çıktıktan saniyeler sonra tükendi.


Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında 30 Nisan Cumartesi günü sahasında Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmanın biletleri saniyeler içinde tükendi.

Taraftarlar bilet alabilmek için saatlerce beklemek zorunda kalırken şampiyonluk havasını yaşamak için çektikleri zorluğun pek de önemli olmadığını söylediler.


Almanyadan geldiğini ve bilet alabilmek için sahurdan beri beklediğini belirten Tunahan Kazancı, “Almanyadan geldim sahurdan beri bekliyoruz. Şampiyonluğu 38 senedir beklemişiz burada sahurdan beri beklemek bir şey değil. Bilet her an bitebilir ilk sırada olmama rağmen yine de endişeliyim. Daha önce 5 ay önce maça gelmiştim. Bu maçta statta olmam lazım. İnşallah 2-0 yeneriz” dedi.

Hollandadan gelen Emre Şahintürk ise “Hollandadan geliyorum bilet alabilmek için sabah saatlerinden beri de bekliyorum. Çok önemli bir maç inşallah yeneceğiz başka çaresi yok.” diye konuştu.

“O ZAMAN ÇOCUKTUM”

Taraftarlardan Murat Şengül şampiyonluğun çok güzel bir duygu olduğunu ifade ederek “Yaklaşık 3 saattir bekliyorum. 1984 yılında şampiyonluk yaşadım o zaman çocuktum o zamandan beri yaşamadım. Şampiyonluk çok güzel bir duygu yaşamak lazım anlatılmaz” dedi.

Taraftarlardan Hami Bilginde ”Sahurdan beri buradayız. Bilete yoğun talep olacağından dolayı biz de erken saatlerde gelmek zorunda kaldık. Sonuçta 32 yıldır beklediğimiz kupa bu kupaya taraftar olarak biz de şahitlik yapmak istiyoruz. Sonuçta yıllarca bekledik hayalini kurduk” diye konuştu.

REKOR FİYATLI BİLETLER SANİYELER İÇİNDE TÜKENDİ

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonunun 35. haftasında oynayacağı Fraport TAV Antalyaspor mücadelesinin en düşük bilet fiyatı 500 TL iken, en yüksek bilet fiyatı 5 bin TLye taraftara sunuldu. Kombine harici satışa çıkartılan yaklaşık 13 bin bilet, saniyeler içinde tükendi.

VIP Platinum: 5.000 TL
VIP Gold: 4.000 TL
VIP Silver: 3.000 TL
Batı: 2.000 TL
Doğu: 1.250 TL
Fırtına: 750 TL
Kale Arkası: 500 TL

Son güncelleme: 16:12 25.04.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı