• Turkhane Logo

TFF'den Fenerbahçe açıklaması: Cumhuriyet Savcılarımızı göreve davet ediyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından paylaşımda bulundu.

23:30 06 Mart 2022 Pazar
TFF'den Fenerbahçe açıklaması: Cumhuriyet Savcılarımızı göreve davet ediyoruz
Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından paylaşımda bulundu.


Spor Toto Süper Ligin 28. haftasında Fenerbahçe, Trabzonsporu konuk etti. Karşılaşma 1-1lik beraberlikle sonuçlanırken, Fenerbahçe camiası sosyal medya hesaplarından hakeme tepki paylaşımlarında bulundu. TFF de, Fenerbahçe - Trabzonspor maçının ardından bir paylaşımda bulundu.

TFFnin paylaşımı:


TFF olarak Spor Toto Süper Lig’de bu akşam oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesinde, sırasında ve sonrasında, resmi ve gayri resmi sosyal medya hesaplarında yer alan asılsız iddialarla ilgili, gerek kendi Hukuk Kurullarımız tarafından, gerekse 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında suç teşkil eden durumlara ilişkin, geniş kapsamlı inceleme başlatılmıştır. Federasyonumuzun Yönetim Kurulu Üyelerine ve atadığı görevlilerine karşı yapılan, kabul edilemez suçlamalar nedeniyle, 6222’ye aykırı inceleme ve işlemler için de Cumhuriyet Savcılarımızı göreve davet ediyoruz.

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Ülker Stadında oynanan karşılaşmanın 17. dakikasında İrfan Can Kahvecinin oyundan atıldığı pozisyona işaret edilerek, şu ifadelere yer verilmişti:

Gece yarısı atanan hakem konusunda duyduğumuz endişeyi açıklamıştık! Haklı olduğumuzu 17. dakikada tüm Türkiye gördü! Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi olduğunu unutup hakem atamalarına yardımcı olan kişi er ya da geç hesap verecektir!

Son güncelleme: 23:30 06.03.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı