• Turkhane Logo

Terim: İrfan Can inşallah Galatasaraylı olur

Teknik direktör Fatih Terim, takımı Galatasaray'ın Gaziantep FK deplasmanında aldığı 2-1'lik galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu.

22:23 29 Ocak 2021 Cuma
Terim: İrfan Can inşallah Galatasaraylı olur
Teknik direktör Fatih Terim, takımı Galatasaray'ın Gaziantep FK deplasmanında aldığı 2-1'lik galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu.


Galatasaray, Süper Ligin 22. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaştı.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçta Galatasaraya 3 puanı Henry Onyekuru getirdi. Galatasaray, sahadan 2-1 galip ayrıldı.


Gaziantep FKnın Süper Ligde devam eden iç sahada en uzun yenilmezlik (17 maç) serisini de Galatasaray sonlandırmış oldu.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Tecrübe muhakkak çok önemli ama son aylarda söylediğim gibi dinamizm, çabukluk ve gençlik de önemli. İlk yarıya bakınca böyle bir değişiklik kararı verdik. O da doğru düşündüğümüzü gösterdi. Babel, Kerem ve tekrar Onyekuru ile daha fazla da olabilirdi. Penaltı kararı doğru, baktım şimdi, doğru. Onda sıkıntı yok, zaten bitmişti maç ama yememek için uğraştığımız için sinirlendiler oyuncularımız. Ligin en az gol yiyen takımıyız. Ömerin dikkatli olması lazımmış biraz daha dedi.

Onyekuru ile ilgili de konuşan Terim, Onyekurudaki ısrarım benim çok net ve açık. O da oyun içerisindeki etkinliğini, bizim önemli bir silahımız olduğunu hep gösterdi, göstermeye devam edecek. Keşke daha önce alabilseydik ve bazı maçlarda oynatabilseydik. Kerem her maç daha fazla süre alıyor. Daha da alacak. Yarın bir gün Galatasarayın önemli oyuncularından olacak. Kolay değil geçen sene Erzincandayken bugün Türkiyenin en çok şampiyonluğu olan, Avrupa şampiyonu olmuş takımında oynuyor. İnşallah daha iyi olacak ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmaları hakkındaki soruyu da yanıtlayan Fatih Terim, Herhangi bir oyuncuyu istersek ve o oyuncunun önceliği Galatasaray değilse dokunmayız. Önemli olan değerler. İrfan Can Kahveci transferi güncelliğini koruyor. İrfan da düzgün duruyor. Onun da bize karşı ne hissettiğini biliyoruz. Nasip, uğraşacağız diye konuştu. Konuyla ilgili basın toplantısında da konuşan Terim, Yönetimimiz Göksel bey ile görüşecek. Biz Galatasaray olarak oyuncunun önceliği Galatasaray değilse ilgilenmeyiz. İrfan Can inşallah Galatasaraylı olur dedi. 

Son güncelleme: 22:23 29.01.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı