• Turkhane Logo

'Sicili bozuk' polemiği: Ali Koç PFDK'ye sevk edildi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Bizim ülkemizde yok efendim tweet 19:05'te atılmış.

12:40 19 Eylül 2019 Perşembe
'Sicili bozuk' polemiği: Ali Koç PFDK'ye sevk edildi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Bizim ülkemizde yok efendim tweet 19:05'te atılmış.



Biz şunu konuşalım; bir teknik adamın sicili neden bu kadar bozuktur, neden bu kadar çok ceza alır? Bunları konuşmuyoruz sözleri Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yeni bir kavganın başlamasına yol açtı.

Ligde iki hafta sonra karşı karşıya gelecek olan iki takım, şimdiden ortamın gerilmesine neden oldu. Terim, Ali Koçun sözlerine Maçtan evvel yapılan açıklamaları öğrendim, hedef buysa... Avrupanın en büyük futbol organizasyonunda, burada olmayanlarla ilgili rica edersiniz konuşmayalım diyerek cevap verdi.


Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise, İnsanı, hayvandan ayıran şey edeptir açıklamasında bulundu. Polemiğin ardından PFDK devreye girdi.

  Ali Koç: Nasıl oluyor da bir insanın sicili bu kadar bozuk olabiliyor?.
Mustafa Cengiz: İnsanı, hayvandan ayıran şey edeptir.
Fatih Terim: Sicilin parayla, nüfusla, reklamla doldurulamadığı yerdeyiz. Değerse cevabını alacak herkes. pic.twitter.com/CW7YpgII63 — FutbolArena (@futbolarena) September 19, 2019

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, PFDKye sevk edildi.

TFFden yapılan açıklama şöyle:

Hukuk Müşavirliğince 19.09.2019 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü Başkanı ALİ YILDIRIM KOÇun 18.09.2019 tarihinde medyaya yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDKya sevkine karar verilmiştir.

Açıklamada ayrıca Kayserispor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak Uyarın da Antalyaspor karşılaşmasının ardından sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı PFDKye sevk edildiği belirtildi.

Son güncelleme: 12:40 19.09.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı