• Turkhane Logo

Ricardo Quaresma transfer mi oldu?

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'dan ilginç bir sosyal medya paylaşımı geldi. Herkes şimdi bu soruyu soruyor: Ricardo Quaresma transfer mi oldu?

13:33 26 Aralık 2017 Salı
Ricardo Quaresma transfer mi oldu?
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'dan ilginç bir sosyal medya paylaşımı geldi. Herkes şimdi bu soruyu soruyor: Ricardo Quaresma transfer mi oldu?

Beşiktaşın yıldızı Ricardo Quaresmadan çok ilginç bir paylaşım geldi. 34 yaşındaki oyuncu kişisel instagram hesabından yaptığı paylaşımla elinde bir şampiyonluk kupası olan fotoğrafını paylaştı ve Her şey için teşekkür ederim yazdı. 

Bu mesaj futbolseverlerin Quaresma veda mı etti? Transfer mi oldu? sorularını sormasına sebep oldu. Yıldız oyuncunun ismi Katar kulüpleriyle anılıyordu.Arda Turanın önü mü açılıyor?

Quaresmanın bu hareketi ise başka bir muhtemel transferi daha gündeme getirdi. Arda Turanın oynayabileceği mevkilerde Quaresmanın yanı sıra Talisca, Babel, Lens, Orkan gibi oyuncuları bulunan Beşiktaşın muhtemel bir ayrılık durumunda Ardayı transfer etme ihtimali de böylece artmış oldu. 

Katardan teklifler aldığı iddia edilen Quaresma geçen sezon 3 şubatta sözleşmesini Siyah Beyazlılarla 2020 yılına kadar uzatmıştı.
 Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Quaresmanın paylaşımıyla ilgili konuştu. Güner, Portekizli yıldızın takımda kalacağını söyledi. 

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Quaresmanın sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ilgili konuştu. 2016-2017 sezonunun şampiyonluk kupasıyla olan fotoğrafını paylaşan Ricardo Quaresma, bu fotoğrafa Her şey için teşekkürler yazmış ve kafaları karıştırmıştı. Siyah-beyazlı yönetici Umut Güner, Quaresmanın bu paylaşımının altında herhangi bir şey aranmaması gerektiğini söylerken, Quaresma 2017 senesine teşekkür etti. Bir nevi evrene mesaj gibi. Kupalı fotoğrafın olması da 2017nin kendisi için iyi geçtiğini ifade ediyor açıklamasını yaptı.

Arda ile ilgili girişimimiz olmadı

Bu sezon yapılan transferlerde başrol oynayan Umut Güner, Vida transferini de bitiren isim olmuştu. Son günlerde Beşiktaşın Arda Turanla anlaşacağı yönünde ortaya atılan iddialarla ilgili de konuşan Umut Güner, Arda Turanla ilgili olarak şu ana kadar herhangi bir girişimimiz olmadı diye konuştu.



İHA

Son güncelleme: 13:33 26.12.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı