• Turkhane Logo

‘Ortada bir karmaşık hâl var, Fenerbahçe'de transferi kim yönetiyor?’

Geçtiğimiz sezonu tarihinin en kötü performanslarından birine imza atarak noktalayan Fenerbahçe’de hedef, yeni sezona güçlü hazırlanmak.

17:16 04 Haziran 2019 Salı
‘Ortada bir karmaşık hâl var, Fenerbahçe'de transferi kim yönetiyor?’
Geçtiğimiz sezonu tarihinin en kötü performanslarından birine imza atarak noktalayan Fenerbahçe’de hedef, yeni sezona güçlü hazırlanmak.



Ersun Yanal ile yola devam eden sarı-lacivertli ekip, yeni transfer sezonu olan 8 Haziranda düğmeye basacak.

Habertürk yazarı Serdar Ali Çeliker, F.Bahçe’nin, muhtemelen 2-3 Temmuz gibi sezonu açacağını söylüyor. Ancak “Her yıl olduğu gibi bu yıl da transferler kampa yetişmeyecek elbette” görüşünü dile getiriyor:


“Hatta bir iki transfer lig başladıktan sonra, transfer penceresinin kapanacağı 31 Ağustosa ancak yetişecek.”

Transfer ekibine dair kulis paylaşan Çeliker, ortada karmaşık bir hâl olduğundan bahsediyor...

Çeliker, “Fenerbahçede karışık gözüken bir durum var. Geçen yıl Batur-Ömer Footalentinin etkinliği bu yıl Mirsad Türkcana geçmiş görünüyor. Ayrıca başkanın manevi kardeşi sevgili Demiyını hala duruyor” diyor ve ekliyor:

“Bu sezon 11 transferin 11inde de patlayan bu beceriksiz arogan ve onun ekibine aldığı Footalent kökenli 2 scout bomba üstüne bomba yaptılar. Miha Zajc denen Sloven Salih Uçanı 6.5 milyon Euroya mal ettiler. Şimdi bu her haliyle dökülen scout ekibi de 11 transferinin hepsi patlak çıkan Demiyın da hala görevlerinin başında!”

Öte yandan Emrenin takıma transfer konusunda öneriler verdiğini hatırlatan yazar, İrfan - Mahmut ve Visca isimlerinden bahsediyor.

Çeliker’e göre muhtemelen İrfan Can alınacak…

Ersun Yanal’ın, Ze Luis ve Souceki çok istediğini söyleyen yazar, “Bence sol kanat forveti de istiyor. Skov da onun istediği isimlerden... Soucekin alınması halinde çok doğru bir transfer olacağını düşünüyorum. Bu oyuncu tipik bir numarasız merkez orta saha. 6-8 hatta 10 numara oynayabilen gol şansı yüksek çok iyi bir isim” yorumu yapıyor.

Takımda transfer konusunda bir konsensus sağlanmasının olmazsa olmaz olduğunun altını çizen Çeliker, buradan en son kimin kararının geçerli olacağını sorguluyor.

Çeliker, sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Pek sevgili Demiyın olacaksa bu sene de geçmiş olsun. Ki hatta ayda 100 bin Euro maaş alan Demiyının ne iş yaptığını biri açıklarsa sevinirim. Yok Emrenin dediği olacaksa Başakşehir 2 versiyonu bir takım mı kurulacak?

Son karar Ersun Yanalınsa en az 3 oyuncu onun istediği isimlerden oluşmalı. Yok son karar Ali Koç - Semih Özsoy ikilisindeyse bu ikili arasında fikir birliği var mı?

Fikren; FFPye uygun gidelime mi yakınlar yoksa Bu sene şampiyon olabilecek kadroyu kurmalıyız. FFP riskini göze alıp bu çemberi kırmalıyız mı diyecekler?

Sonuçta bir karmaşık hal olduğu görünüyor.

Umarız dışarıdan görünen hal budur. İçeride bu kadar kaotik bir durum yoktur.

Son güncelleme: 17:16 04.06.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı