• Turkhane Logo

Neymar’a 310 milyon, Ronaldo’ya 100 milyon Euroluk teklif

Dünya Kupası tüm hızıyla devam ederken transfer piyasası da yavaş yavaş kızışmaya başladı.

15:41 03 Temmuz 2018 Salı
Neymar’a 310 milyon, Ronaldo’ya 100 milyon Euroluk teklif
Dünya Kupası tüm hızıyla devam ederken transfer piyasası da yavaş yavaş kızışmaya başladı.



Real Madrid’in Neymar’ı 310 milyon euro bonservis bedeli ile alacağı belirtilirken, İtalya’nın Juventus kulübü ise Cristiano Ronaldo için 100 milyon euro’yu gözden çıkardığı ifade edildi.Dünya Kupası’nda 4 gol atan Ronaldo takımını çeyrek finale taşıyamadı. Portekiz, Uruguay’a elendi.

RONALDO REAL’DEN AYRILIŞ SİNYALİNİ VERMİŞTİ


İtalya’nın Juventus Kulübü, Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo’ya 4 yıllık sözleşme için 120 milyon euro teklif etti. Tuttosport’ta yer alan habere göre Andrea Agnelli, Portekizli yıldızın transferi için girişimleri kendisi yönetiyor.

Agnelli’nin Real Madrid ile üst üste üç kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan yıldız oyuncuyu, farklı bir forma ile yine bu kupayı kazanma motivasyonuyla ikna etmeye çalıştığı iddia edildi.

Ronaldo, Real Madrid ile Liverpool’u yenerek kazandıkları Şampiyonlar Ligi finalinin ardından, “Real Madrid’de oynamaktan mutluluk duydum.” ifadeleri sonrası takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Ronaldo açıklamanın yersiz olduğunu açıklasa da transfer kazanı kaynama başlamış oldu.

1 MİLYAR EURO BEDELİ VAR

Ronaldo’nun Real Madrid ile yaptığı sözleşmede 1 milyar euro’ya serbest kalma maddesi bulunuyor. Ancak Juventus’un bu bedeli ödeyebilecek ekonomik durumu bulunmuyor.

Real’in Neymar’ı transfer etmeyi düşünmesi ise en büyük koz olarak duruyor. Başkan Agnelli, Florentino Perez ile masaya oturarak rakamı 100 milyon euro civarında çekme çalışacağı vurgulanıyor.


Neymar, son oynanan Meksika maçında takımını sırtlayan isim oldu. Bir gol bir asist yaparak takımını çeyrek finale taşıdı.

NEYMAR İÇİN 310 MİLYON EURO

Dünya Kupasın’da Brezilya ile birlikte şampiyonluk peşinde koşan Neymar’ın gelecek sezon nerede oynayacağı merak ediliyor. Transfer piyasası ise altan alta devam ediyor. İspanya devlet televizyonu TVE, pazartesi akşamı sürpriz bir iddiada bulunarak, Real Madrid’in Neymar için 310 milyon euro’luk transfer teklifini PSG’ye ilettiğini açıkladı.

Neymar, 2017 yazında Barcelona’dan PSG’ye 222 milyon euro’luk serbest kalma bedelinin ödenmesiyle transfer olmuş ve futbol tarihinin en pahalı oyuncusu olmuştu.

DEVLET HABER KANALI AÇIKLADI

Çıkan bu haberler üzerine Real Madrid çıkan haberlere tepki göstererek, “TVE tarafından ortaya atılan, Real Madrid’in Neymar için PSG’ye teklifte bulunduğu yönündeki haber, apaçık bir yalandır. Real Madrid böyle bir teklifte bulunmamıştır.” açıklaması yer aldı.

Ayrıca açıklama da haberin bir kamu kanalı olan TVE tarafından yapılmasına da şaşırıldığı vurgulanarak, “Real Madrid, söz konusu taraflardan herhangi biriyle iletişime geçildiği takdirde kolaylıkla doğru olmadığı öğrenilebilecek olan bu bilginin, İspanya devlet televizyonu tarafından yayınlanmış olmasını şaşkınlıkla karşılamaktadır.” ifadeleri yer aldı.

Ancak Neymar’ın Real Madrid arzusu, PSG’nin geçtiğimiz günlerde kapıyı yeniden aralaması transferin olabileceği yönündeki ihtimalleri güçlendiriyor.
 

Son güncelleme: 15:41 03.07.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı