• Turkhane Logo

Mustafa Cengiz’den Fatih Terim ve Radamel Falcao açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Karagümrük maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Terim hakkında konuşurken, Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'nun geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

18:12 23 Aralık 2020 Çarşamba
Mustafa Cengiz’den Fatih Terim ve Radamel Falcao açıklaması
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Karagümrük maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Terim hakkında konuşurken, Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'nun geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.


Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim’in Kasımpaşa maçında kırmızı kart görmesi üzerine de açıklamalarda bulundu.

Cengiz “Maçın 60. dakikasında bir faul yapıldı. O faule tepki verdi. Sahaya girdi de rakibe saldırmadı ki! Hakemlere de bir şey demedi. Rakibi de kutladı. Kaleci fotoğraf çektirip sosyal medyasından yayımladı. Hocaya sahaya girse ilk olarak Marcaoyu durdururdu” dedi ve ekledi:


“Futbol ne kadar güzelleşirse, dürüstçe ve fair içinde oynanırsa bizim için o kadar iyi. Hakem öldürenler, sahaya girenler gibi bir sürü olumsuz emsal var. Onların içinde hocamızınki çok masum. Bazı şeylerin konuşma ile anlatmaya hal olacağına inanıyorum. İyi niyetle, empati ile. ‘Fatih hocanın yerinde olsam ne yapardım diye düşünerek gitmemizde fayda var.”

Cengiz aynı zamanda Florya ile aralarında bir anlaşmazlık olmadığının da altını yeniden çizdi. 

Yönetim olarak çok fazla konuşmadıklarına yönelik gelen eleştirilere de cevap veren Cengiz, “Yönetim kurulu açıklama yapıyor, her şeye açıklama yapıyorsunuz diyorlar. Konuşuyor, ‘Vay güvenlik kamerası görse konuşuyor diyorlar. Böyle bir komedi olmaz. Biz kesinlikle hocamızla beraberiz. Spor kamuoyuna saygı duymak gerek. Bir şeyi çürütmek için çok bahsedersiniz. Biz hocamızın yanındayız. Bunu tekrar niye ilan edeyim ki karşı değilim. Tabii ki beraberiz. Her hafta da görüşüyoruz. Hoca ile oturuyoruz, dışarı çıkmış kolunu tutmuşlar yazıyorlar” ifadelerini kullandı.

FALCAO HAYSİYETLİ BİR İNSAN

Kolombiyalı golcüleri Radamel Falcaonun onurlu bir futbolcu olduğunu ifade eden Başkan Cengiz, “Bazen bir çiçeği alıyorsunuz bir yerde müthiş açıyor. Bazen yerini değiştiriyorsunuz olmuyor. Sakatlıklar oluyor. Falcao haysiyetli ve onurlu bir insan. Kendine çok dikkatli bakıyor. Onun her alanda Galatasaraya katkı vereceğini, ne kendisini de Galatasarayı zor duruma düşürmeyeceğine inanıyorum. Dünya çapında bir karakter. O gereğini yapacaktır, çalışıyor. İnşallah kısa zamanda dönecektir. (Devre arasında kalacak mı?) Bir şey diyemem. Her şey olabilir. Ben kalacak mıyım bilmiyorum. Her şeyin Galatasaray için hayırlısı ve iyisi olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Son güncelleme: 18:12 23.12.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı