• Turkhane Logo

Mesut Özil imzayı attı

Fenerbahçe ile yollarını ayıran yıldız futbolcu Mesut Özil, Başkaşehir ile sözleşme imzaladı. Mesut Özil, imza töreninde Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu.

16:26 14 Temmuz 2022 Perşembe
Mesut Özil imzayı attı
Fenerbahçe ile yollarını ayıran yıldız futbolcu Mesut Özil, Başkaşehir ile sözleşme imzaladı. Mesut Özil, imza töreninde Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe’deki 1.5 yıllık macerası sona eren Mesut Özil, Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı. Turuncu-mavili ekiple 1+1 yıllık sözleşme imzalayan 33 yaşındaki Mesut Özil, imza töreninde ‘Çocukluk aşkım’ dediği Fenerbahçe ile ilgili gelen soruları yanıtladı.

Fenerbahçe ile alakalı çok fazla konuşmak istemediğini belirten yıldız futbolcu “Fenerbahçe konusu kapandı. Camia çok büyük destek verdi. Hala da veriyor. Teşekkür ederim. Futbolda bunlar oluyor. Bazen süreç istediğiniz gibi ilerlemiyor. Başakşehir’e mutlu olmaya geldim. Fenerbahçe’de bu şansı bulamadım” dedi.


“SONU İSTEDİĞİMİZ GİBİ BİTMEDİ”

Emre Belözoğlu’nu uzun zamandır tanıdığını ifade eden Mesut Özil, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Emre Belözoğlu bana düşüncelerini anlattı. Çok hoşuma gitti. O yüzden Başakşehir’i tercih ettim. En büyük hayalim Fenerbahçe’de oynamaktı. Sonu istediğimiz gibi bitmedi. Şimdi buradayım. Burada huzurlu bir futbol ortamı var. Futbola odaklanıp hedeflere katkı vermek istiyorum. Bir Fenerbahçeli olarak, Türkiye’de Fenerbahçe haricinde sadece bir kulübe gidebilirdim. O da Başakşehir’di. 1 yıllık sözleşmemiz var. Sezon bitiminde oturup yeniden konuşacağız.”

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

Yeni sezonda giyeceği forma numarasını da açıklayan 33 yaşındaki futbolcu “Berkay kardeşimle konuştum. Daha önceden de tanışıyorduk zaten… Sağ olsun 10 numarayı bana vereceğini söyledi. Gelecek sezon 10 numaralı formayla devam edeceğim” dedi.

Başakşehir’e transfer süreci hakkında da açıklama yapan Mesut Özil “Süreç çok hızlı gelişti. Önce Fenerbahçe ile konuştuk, anlaştık. Sonra Başakşehir ile de konuştuk, anlaştık. Bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe her zaman kalbimde olacak. Onlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“ZORLUKLARLA BURALARA GELDİM”

Kariyeri boyunca zorluklar yaşadığına dikkat çeken 33 yaşındaki 10 numara, “Kariyerim boyunca her zaman zorluklarla buralara geldim. Mental olarak en önemlisi her zaman yakın arkadaşlarım ailem, biricik eşim ve kızım onlar yanımda olduğu sürece kafa olarak rahat olurum. Bir işi yaptığımda severek yaptığım için problem yaşamayacağımı düşünüyorum. Hedefim ilk önce sağlıklı olmak, ondan sonra bireysel hedefler olabilir. Ama takım halinde hedeflerimiz var inşallah onları başarırız. O beni daha mutlu eder” dedi.

Son güncelleme: 16:26 14.07.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı