• Turkhane Logo

"Messi'ye bunu yaptırmak saygısızca"

PSG formasıyla ilk golünü Manchester City ağlarına yollayan Lionel Messi'nin maçtaki bir görüntüsü sosyal medyada çok tartışıldı.

21:32 29 Eylül 2021 Çarşamba
PSG formasıyla ilk golünü Manchester City ağlarına yollayan Lionel Messi'nin maçtaki bir görüntüsü sosyal medyada çok tartışıldı.


PSGye transferiyle futbol gündemini sallayan Lionel Messi, dün gece ilk golünü attı. Şampiyonlar Ligi grup maçında Manchester Cityyi konuk eden PSG maçı 2-0 kazandı. Messi maçtaki 2. golü attı. Topu 90a yollayan süperstarın golü beğeni topladı.

Maçta Messinin golü kadar dikkat çeken bir görüntü daha vardı. Manchester Citynin serbest vuruş kullandığı bir pozisyonda PSG baraj kurarken Messinin barajın arkasına yerden gelecek topları engellemek için yatması futbolseverleri şaşırttı. 


O anın fotoğrafları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Manchester United ve İngiltere Milli Takımının eski yıldızı Rio Ferdinand ise duruma tepki gösterdi.

Manchester Unitedın efsane kaptanı Ferdinand, o kareyle ilgili, İnanamadık yorumunu yaptı. Messinin en iyi olmasa da tarihin en iyi oyuncularından biri olduğunu söyleyen Ferdinand, Pochettino bunu yapmasını istediği anda birisi gelip Hayır, hayır, hayır, Messi değil demeliydi. Messiye bunu yaptırmak saygısızca. Onun takımında olsaydım, Hayır, sen dur. Ben senin yerine yatarım derdim diye konuştu.



 

Son güncelleme: 21:32 29.09.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı