• Turkhane Logo

Mancini, Cenk Tosun'u istememiş

Bu sezonki performansıyla herkesin alkışını alan Cenk Tosun'un, Beşiktaş'tan önce Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı.

12:12 24 Kasım 2017 Cuma
Mancini, Cenk Tosun'u istememiş
Bu sezonki performansıyla herkesin alkışını alan Cenk Tosun'un, Beşiktaş'tan önce Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı.

Beşiktaş formasıyla ortaya koyduğu olağanüstü performansla dikkatleri üzerine çeken ve adı Avrupada birçok kulüple anılan Cenk Tosunun, Galatasaraya Roberto Mancininin aldırmadığı ortaya çıktı.

2014te bedelsiz olarak siyah-beyazlılara giden golcü futbolcunun ilk önce sarı-kırmızılı takıma önerildiği ama İtalyan teknik adamın yetersiz bulması yüzünden transferinin gerçekleşmediği bildirildi.

Galatasaray ile Cenk Tosunun yollarının kesişmesi ise ilk olarak 2011e dayanıyor. O dönem Genel Menajer olan Adnan Sezginin Bundesligada Frankfurt kadrosundaki milli oyuncu için yoğun çaba harcarken 18 yaşındaki futbolcu, Galatasaray yerine forma şansı bulabileceği Gaziantepi tercih etmişti. Kırmızı-siyahlılar futbolcunun bonservisi için 550 bin euro vermişti.

Sarı-kırmızılıların transfer çalışmalarındaki ilginç noktalardan biri de Babel ve Tolgay Arslan. Her iki futbolcu da Beşiktaştan önce Galatasarayın gündemine gelmiş çeşitli gerekçelerle bu transferler yapılmamıştı.
Oynat
Ses Kapa
Süre0:01
/
Toplam Süre0:01
Yüklendi: 0%
Yükleniyor: 0%
Tam Ekran
Galatasaray, Babeli omuz sakatlığı, Tolgayı da yine yaşadığı sakatlıklar ve bonservisi yüzünden kadrosuna dahil etmemişti.

(Milliyet)

Son güncelleme: 12:12 24.11.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı