• Turkhane Logo

Konyaspor-Trabzonspor maçı nefes kesti!

Süper Lig 6. Hafta karşılaşmasında Konyaspor'a konuk olan Trabzonspor, 10 kişi kaldığı maçı 2-2'lik beraberlikle tamamladı.

19:33 23 Eylül 2021 Perşembe
Konyaspor-Trabzonspor maçı nefes kesti!
Süper Lig 6. Hafta karşılaşmasında Konyaspor'a konuk olan Trabzonspor, 10 kişi kaldığı maçı 2-2'lik beraberlikle tamamladı.


Süper Lig 6. Hafta mücadelesinde İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, maçın ilk dakikasında attığı golle öne geçmesine rağmen kısa süre sonra 10 kişi kalınca rüzgar tersine döndü.

Ev sahibi Konyaspor’la karşılıklı gol düellosu şeklinde geçen maç 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı. Nefes kesen maçta kazanan çıkmasa da, iki takımın da oynadığı tempolu futbol izleyenleri büyüledi.


Mücadelenin 40. saniyesinde Andreas Cornelius’un golüyle 1-0 öne geçen Trabzonspor, 8. dakikada Vitor Hugo’nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan Konyaspor, 20. dakikada Endri Çekici ile skoru 1-1’e getirdi. Bu sezon ilk yarılarda en fazla şut çektiği maçı oynayan Konyaspor, ikinci yarı başladıktan saniyeler sonra yine Çekici ile golü buldu ve 2-1 öne geçti. Ancak dakikalar 76’yı gösterirken Amir Hadziahmetovic’in kendi kalesine attığı golle durum 2-2’ye geldi. Kalan dakikalarda iki ekip de net fırsatları değerlendiremeyince maç bu skorla sona erdi. Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, yaptığı 8 kurtarışla Süper Lig kariyerindeki en yüksek kurtarış sayısını egale etti.

Bu sonuçla Trabzonspor 14 puana ulaşırken, Konyaspor puanını 12 yaptı ve iki ekip ligdeki yenilmezlik serisini altı maça çıkarttı. Trabzonspor ligde bir sonraki maçında Alanyaspor’u ağırlarken, Konyaspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Son güncelleme: 19:33 23.09.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı