• Turkhane Logo

Kayserispor'da Samet Aybaba dönemi bitti

Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor'da Samet Aybaba'nın görevine son verildi.

17:51 04 Ocak 2021 Pazartesi
Kayserispor'da Samet Aybaba dönemi bitti
Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor'da Samet Aybaba'nın görevine son verildi.


Son olarak evinde Beşiktaşa 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı kulüpte yönetim, Samet Aybaba ile yolları ayırma kararı aldı.

Kayserispor, Aybaba yönetiminde 8i Süper Lig ve 1i Türkiye Kupası olmak üzere 9 maça çıkarken hiç galibiyet alamadı. Kayserispor bu süreçte 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.


Sezona Bayram Bektaş yönetiminde başlayan Kayserispor, ligin henüz ilk yarısı tamamlanmadan ikinci farklı teknik direktörle yolları ayırdı.

Kayserispordan yapılan açıklamada, Teknik Direktörümüz Samet Aybaba ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. ifadelerine yer verildi.

SAMET HOCA CAMİAMIZIN ABİSİDİR

Hes Kablo Kayserisporun kulüp sözcüsü Mustafa Tokgöz, teknik direktör Samet Aybaba ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını belirtti.

Tokgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Samet Aybaba ile yaptıkları toplantı sonrası deneyimli teknik adamla devam etmeme kararı aldıklarını aktardı.

Samet Aybabanın Kayserispor camiasında ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Tokgöz, şunları kaydetti:

Samet hoca camiamızın abisidir, büyüğümüzdür. Kulübümüzde görev yapan hocalar arasında bizim için en değerli, saygı duyulan hocadır. Hocamızla görüştük ve anlayış çerçevesi içerisinde ayrılma kararı aldık. Hocamıza bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Kayserispor olarak kısa zamanda takımımızı daha ileriye taşıyacak hocayla anlaşıp, takımın başına geçireceğiz.

Son güncelleme: 17:51 04.01.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı