• Turkhane Logo

Kara Kartal Avrupa'da doludizgin gidiyor!

Devler Ligi'nde 3'te 3 ile başlayarak puanını 9'a yükseltti...

23:44 17 Ekim 2017 Salı
Kara Kartal Avrupa'da doludizgin gidiyor!
Devler Ligi'nde 3'te 3 ile başlayarak puanını 9'a yükseltti...

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Monacoyu 2-1 mağlup ederek Devler Ligine 3te 3 ile başlayarak puanını 9a yükseltti. Siyah beyazlı ekip Türk ekipleri arasında Şampiyonlar Liginde ilk 3 maçını kazanan ilk takım oldu.

İkinci Louis Stadında oynanan mücadelede ev sahibi Monaconun golünü . dakikada atarken temsilcimiz Beşiktaşa galibiyeti getiren golleri 34. ve 54. dakikalarda Cenk Tosun kaybetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 3te 3 yaparak puanını dokuza yükseltirken Monaco bir puanla grubun son sırasında kaldı.

NOTLAR:

OĞUZHAN ÖZYAKUP İLK KEZ YEDEK!

Bu sezon Beşiktaş’ın oynadığı iki Şampiyonlar Ligi maçında da ilk 11’de başlayan Oğuzhan Özyakup, Monaco maçında yedek kulübesinde. Süper Lig’de ise Konyaspor maçında sakatlığı nedeniyle sahada olamayan Oğuzhan, Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Trabzonspor maçında da forma giymemişti. Milli futbolcu bu 2 maç hariç bu sezon tüm lig maçlarında ilk 11’de sahaya çıkmıştı.

Cenk Tosun çılgınlığı! Sosyal medyayı salladı

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Beşiktaşın deplasmanda Monacoya attığı 2 golün sahibi Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı geçti.

İlk iki maçtan galibiyetle ayrılarak 6 puan toplayan Siyah Beyazlılar, grubun lideri konumunda. Monaco ise 1 puanla son sırada bulunuyor. Beşiktaşın hedefi; Monacodan iyi bir sonuçla dönerek gruptan çıkma avantajını yükseltmek.

LUCESCU TRİBÜNDE!

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Mircea Lucescu, Monaco - Beşiktaş maçını stattan takip etti.

Son güncelleme: 23:44 17.10.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı