• Turkhane Logo

İşte Galatasaray'ın muhtemel PSV kadrosu

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın bu zorlu mücadelesi TSİ 22:00'den itibaren TV8'den naklen yayınlanacak.

01:32 21 Temmuz 2021 Çarşamba
İşte Galatasaray'ın muhtemel PSV kadrosu
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın bu zorlu mücadelesi TSİ 22:00'den itibaren TV8'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında bugün Hollanda ekibi PSV Eindhovene konuk oluyor.
Sarı-kırmızılı ekibin yeni sezondaki ilk resmi müsabakası olacak karşılaşma, Eindhoven kentindeki Philips Stadında oynanacak ve TSİ 22:00de başlayacak. Mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Karşılaşma TV8den naklen yayınlanacak.
T24te yer alan habere göre Galatasaray, Hollandadaki mücadeleye tedavisi devam eden Taylan Antalyalı ve Jimmy Durmazın yanı sıra henüz lisansı çıkarılmayan Oğulcan Çağlayan ve yeni tip Koronavirüs (Covid-19) testleri pozitif çıktığı açıklanan iki futbolcudan yoksun çıkacak.
PSV ile 7. kez karşılaşacak
Galatasaray ile PSV, yarın Avrupa kupalarında 7. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Liginde oynanan 6 maçın 4ünü PSV, 2sini ise Galatasaray kazandı.
Bu maçlarda PSV 10 kez fileleri havalandırırken, Galatasaray 6 gol kaydetti. İki takım, 1987-1998 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası ilk turunda, 2001-2002 ve 2005-2006da ise Şampiyonlar Ligi grup aşamasında kozlarını paylaşmıştı.
Muhtemel 11ler
PSV Eindhoven: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel, Sangare; Madueke, Gotze, Vertessen; Zahavi
Galatasaray: Muslera, Alpaslan, Marcao, Luyindama, Ömer Bayram, Aytaç Kara, Arda Turan, Emre Kılınç, Feghouli, Kerem, Mostafa Mohamed
Galatasaray, Fatih Terim ile Şampiyonlar Ligi elemelerinde namağlup
Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 9. maçını oynayacak.
Sarı-kırmızılı takım, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda Terim yönetiminde çıktığı 8 müsabakanın tümünü kazanmayı başardı. Galatasaray, 1997-1998de Sion, 1998-1999da Grasshoppers, 1999-2000de Rapid Wien ve 2003-2004te ise CSKA Sofyayı hem sahasında hem de deplasmanda mağlup ederek Kupa 1de adını gruplara yazdırdı.
Bu müsabakalarda 23 gol atan Galatasaray, rakiplerinin 5 golüne ise engel olamadı.
Galatasaray, Avrupada 289. maçına çıkıyor
Galatasaray, Avrupa kupalarında 289. kez sahne alacak.

Sarı-kırmızılı ekibin yeni sezondaki ilk resmi müsabakası olacak karşılaşma, Eindhoven kentindeki Philips Stadında oynanacak ve TSİ 22.00de başlayacak. Mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Karşılaşma TV8den naklen yayınlanacak.
Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 288 müsabakanın 101inden galibiyetle ayrıldı. 112 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 75 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.
Avrupa arenasında rakip fileleri 383 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 431 gole engel olamadı.
Galatasarayın mücadele ettiği Avrupa kupası organizasyonları ve istatistikleri şöyle:
width=660
PSV maçı kamp kadrosu
Galatasarayın PSV Eindhoven ile oynayacağı maçın kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Fernando Muslera, Alpaslan Öztürk, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Radamel Falcao, Mostafa Mohamed, Ömer Bayram, Atalay Babacan, Emre Taşdemir, Kaan Arslan, Christian Luyindama, Aytaç Kara, Marcao Teixeira, James Ozornwafor, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Arda Turan, Yunus Akgün, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Sofiane Feghouli, Berk Balaban, Fatih Öztürk.

Son güncelleme: 01:32 21.07.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı