• Turkhane Logo

Galatasaraylı Serdar Aziz'e Milan talip oldu

Galatasaray'da bu sezon birçok kesimin takdirini toplayan Serdar Aziz'e Milan talip oldu.

10:44 04 Nisan 2018 Çarşamba
Galatasaraylı Serdar Aziz'e Milan talip oldu
Galatasaray'da bu sezon birçok kesimin takdirini toplayan Serdar Aziz'e Milan talip oldu.

Galatasaraya geçen sezon transferi tartışılan ama bu sezon oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Serdar Aziz, İtalyanların da dikkatini çekti. Gelecek sezon savunmasını güçlendirmek isteyen Milan, Galatasarayın milli stoperi Serdar Azizi listesine aldı.

ANTRENMANI İZLEYECEKLER

İtalyan devi, Galatasaray formasıyla bu sezon istikrarlı bir görüntü çizen 27 yaşındaki futbolcuyu radarına alırken, sadece maç değil aynı zamanda antrenman performansını da mercek altına almak istedi. Bu çerçevede Milanın görevlendireceği scoutlar sarı-kırmızılıların idmanını izleyecek. Galatasarayın Floryada taraftara açacağı antrenmanları gözlemleyecek olan Milanın görevlileri, buradaki izlenimlerini Milan Teknik Direktörü Gattusoya iletecek.






GATTUSO DEVREYE GİRECEK

Kırmızı-siyahlılar, Serdar Azizde karar kılması durumunda devreye Gattuso girecek. Fatih Terim ile çok iyi arkadaş olan İtalyan ekibinin teknik patronu, böylece transferi çözümlemeye çalışacak.

Bursaspordan Galatasaraya 4.5 milyon euro bonservisle gelen Serdar Aziz, bu sezon Maicon ile iyi bir ikili oluştururken, A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescunun da vazgeçilmezleri arasına girdi. Cim-Bomla 2020ye kadar sözleşmesi bulunan Serdar Azizin bonservis bedelinin 10 milyon euro civarında olması bekleniyor.



Son güncelleme: 10:44 04.04.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı