• Turkhane Logo

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan futbol kariyerini noktaladığını açıkladı

İnan, bu kararı kolay almadığını belirtti.

16:32 19 Temmuz 2020 Pazar
Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan futbol kariyerini noktaladığını açıkladı
İnan, bu kararı kolay almadığını belirtti.



Süper Ligin 33. haftasında evinde Göztepeyi mağlup eden Galatasarayın kaptanı Selçuk İnan, maçın ardından basın Fatih Terim ile birlikte yaptığı toplantısında yaptığı açıklamada aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Bu kararı kolay almadığını söyleyen futbolcu, “Bugün size hayatımın en önemli bir parçası olan futbolculuk kariyerimi bu sezon itibariyle sonlandırdığımı söylemek için buradayım. Aylarca düşündüm. Hocamızla da istişare ettik. Kolay olmadı ancak böyle bir karar aldık” dedi.


“Bu vesileyle başlangıçta yanımda olan şu an giderken de yanımdan olan hocama bana göstermiş olduğu sevgiden ve verdiği değerden dolayı teşekkür ederim. Onun bende yeri ayrı. Onu çok seviyorum” ifadelerini kullanan Kaptan, devamında şunları söyledi:

‘HÜZÜNLÜYÜM’

“Bu bağlamda çocukluk hayalim olan Galatasarayda futbol oynamak, bu formayı terletmek ve kaptanlığını yapmak benim için onurdu. Başarılarında, başarısızlığında 9 sene boyunca beraber olmak bir onurdu. Futbolu bırakırken hüzünlüyüm ama üzgün değilim. Çünkü futbolculuk kariyerimdeki her şeyi gönül verdiğim forma ile başardım. Bu benim için çok önemliydi.

Galatasaray taraftarını çok seviyorum. Onlarla büyük başarılar yakaladım. Onlardan ayrılmak biraz zor olacak ama dışarıda göstermiş oldukları sevgi, saygı benim için hiçbir şeye değişilmez. Onlara yürekten teşekkür ediyorum. Onları hiçbir zaman unutmayacağım. İnşallah ne görev verirlerse her zaman Galatasaraya hizmet etmek için burada olacağım.”

‘HER ŞEYİN BİR SONU VAR’

“Yöneticilerimiz, başkanımız, herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu camia da kaptanlık yaptım. Burada oynarken baba oldum, burada oynarken evlendim, aile oldum. Birçok şeyi burada yaşadım. Her şeyin bir sonu var. Bu da bitti. Her sonun bir başlangıcı da var. Hepinizin çok seviyorum” diye konuştu.
  Galatasarayın kaptanı Selçuk İnan maçın ardından futbol kariyerini noktaladığını açıkladı https://t.co/vrw0Jg8fwB pic.twitter.com/IFkoHwtv7t — Artı Gerçek (@artigercek) July 19, 2020

FATİH TERİMİN EKİBİNE KATILACAK İDDİASI

35 yaşında futbolculuk kariyerini noktalayan İnan, 2011 yılında Galatasaraya transfer olmuştu. Selçuk kariyerinde Trabzonspor ve Manisaspor formalarını da giymişti.

Fanatik’te yer alan haberde, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki futbolcunun Fatih Terimin ekibine katılması beklendiği iddia edildi.

Son güncelleme: 16:32 19.07.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı