• Turkhane Logo

Galatasaray’dan Taylan Antalyalı’ya destek: Gurur duyuyoruz

Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, sarı kırmızılı kulüpte yapılan toplantının ardından Taylan Antalyalı konusunda önemli açıklamalar yaptı.

22:39 29 Haziran 2021 Salı
Galatasaray’dan Taylan Antalyalı’ya destek: Gurur duyuyoruz
Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, sarı kırmızılı kulüpte yapılan toplantının ardından Taylan Antalyalı konusunda önemli açıklamalar yaptı.


Geçtiğimiz günlerde üzerinde gökkuşağı renkler bulunan ve “Powered by pride” (gücünü onurdan alan) yazılı tişörtle paylaşım yapan Galatasaray futbolcusu Taylan Antalyalı, sosyal medyada linç edilmişti. “Onur Yürüyüşü”ne destek amacıyla bu paylaşımı yapan Antalyalı, gelen tepkiler üzerine paylaşımını silerken, spor kamuoyunun önemli bir bölümü başarılı futbolcuya destek mesajları yağdırdı.

Bazı futbol yorumcuları milli futbolcunun Milli Takım’a alınmaması gerektiğini söylerken, sosyal medyada 26 yaşındaki futbolcu hakkında küçük düşürücü yorumlar yapıldı. Galatasaray Kulübü ise, konuyla ilgili sessizliğini Yönetim Kurulu toplantısının ardından bozdu. Kameralar karşısına geçen Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, “Galatasaray Kulübü olarak tereddütsüz olarak yanında durduğumuzu, dilerse hukuki süreçler de dahil olmak üzere her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.


Önemli konularla ilgili açıklamaların artık Yönetim Kurulu toplantılarının ardından yapılacağına dikkat çeken Sanver, “Bu düşüncemiz toplantıya kadar geçecek zaman içinde hareket etmeyeceğimiz anlama gelmiyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Taylan Antalyalı’ya düzenlenen linç nedeniyle diğer kulüplerden destek beklediklerini söyleyen Sanver, “Bizimle aynı toplumsal gelişme ve aydınlanma hamuruyla yoğurulduğunu düşünen bütün değerli spor kulüplerinin yönetimlerinin de bakış açımızı paylaştıklarından şüphemiz olmadığından, takdiri elbette kendilerine ait olarak bu duruşumuza destek olacakları bir tavrı, sporda rakip ama değerlerde ortak olduğumuzu göstermesi açısından kıymetli bulacağımızı söylemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Son güncelleme: 22:39 29.06.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı