• Turkhane Logo

Galatasaray’da ağır yıkım!

Galatasaray'da büyük çöküş devam ediyor... Her geçen hafta biraz daha kan kaybeden ve düşme hattına yaklaşan sarı kırmızılılara yeni teknik direktör Domenec Torrent'te çare olamadı.

22:16 20 Ocak 2022 Perşembe
Galatasaray’da ağır yıkım!
Galatasaray'da büyük çöküş devam ediyor... Her geçen hafta biraz daha kan kaybeden ve düşme hattına yaklaşan sarı kırmızılılara yeni teknik direktör Domenec Torrent'te çare olamadı.


Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray sahasında ağırladığı Kasımpaşa’ya karşı 1-0 öne geçtiği maçı 3-1 kaybetti. Geçtiğimiz hafta Hatayspor karşısında da iki kez öne geçen sarı kırmızılı takım deplasmanda 4-2 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı.

Nef Stadı’nda Kasımpaşa’ya karşı 2. maçına çıkan yeni teknik direktör Domenec Torrent yine kazanmayı başaramadı. Küme düşme hattına yaklaşan ve bu maçta mutlak 3 puan isteyen Cimbom, yakaladığı şansı çok kötü kullandı ve haftayı puansız kapattı.


KEREM DİREĞE TAKILDI

İlk yarıda Halil Dervişoğlu’nun golüyle 1-0 öne geçen sarı kırmızılı takım 45’te eski oyuncusu Donk’un attığı gole engel olamadı. 1-1 biten ilk yarının ardından maçı almak için üst üste ciddi tehlikeler yaratan Galatasaray 56’da Kerem Aktürkoğlu ile direğe takıldı.

Kasımpaşa savunmasında yapılan hatalı pas sonrasında topla buluşan Olimpiu Morutan, pasını Halil Dervişoğlu’na aktardı. Dervişoğlu, bekletmeden ceza sahası içindeki Kerem Aktürkoğlu’nu çok iyi gördü. Kerem Aktürkoğlu, penaltı noktasının yanından sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, ancak top yan direkten geri geldi.

60’ta gelişen hızlı atakta Kasımpaşa Umut Bozok’un ceza sahası içinde bomboş kaldığı pozisyonda golü bularak 2-1 öne geçti.

90+4’te Kasımpaşa Kevin Varga ile son noktayı koydu. Gol önce ofsayta takıldı ardından yapılan VAR incelemesiyle skor 3-1 oldu.

Ligde üst üste 3. maçında da sıfır çeken Galatasaray ateş hattından uzaklaşmayı başaramadı. 27 puanla 13. sırada kalan sarı kırmızılı takım ile 17. sırada yer alan Antalyaspor arasında sadece 4 puan kaldı.

Kasımpaşa ise bu galibiyetle puanını 24 yaptı ve 15. sıraya çıktı. Gelecek hafta Galatasaray sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak, Kasımpaşa ise evinde Kayserispor ike karşı karşıya gelecek.

Son güncelleme: 22:16 20.01.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı