• Turkhane Logo

Galatasaray, kendi sahasında Benfica'ya mağlup oldu

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Portekiz temsilcisi Benfica'ya 2 - 1 mağlup oldu.

00:26 15 Şubat 2019 Cuma
Galatasaray, kendi sahasında Benfica'ya mağlup oldu
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Portekiz temsilcisi Benfica'ya 2 - 1 mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu mücadelesinde Galatasaray, evinde Benficayı konuk etti. Sarı-kırmızılılar kendi sahasında 2-1 kaybederek tur şansını zora soktu.
Benfica Salvionun penaltı golüyle 27. dakikada 1-0 öne geçti. Galatasaray 54. dakikada Luyindamanın golüyle 1-1 eşitliği sağladı. Benfica 64. dakikada Seferovicin golüyle skoru 2-1 yaptı. Mücadele bu skorla tamamlandı.
Mücadeleyi yöneten İspanyol hakem Manzanonun Benfica lehine 26. dakikada çok tartışılacak bir penaltı çalması da maçın unutulmazlarından oldu.
Galatasaray taraftarının da büyük desteğine rağmen iyi oyununu galibiyetle süsleyemedi. Bu da zorlu Portekiz deplasmanı öncesi temsilcimiz Galatasarayın işi zor gibi gözüküyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılı takımın ligin 21inci haftasında Trabzonspor ile oynadığı mücadelenin ilk 11inde tek değişikliğe gitti. Deneyimli çalıştırıcı, Trabzonspor karşısında ilk 11de görev verdiği Donk yerine, Fernandoyu ilk 11e dahil etti.
Galatasarayda UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almayan Emre Taşdemir, Semih Kaya, Mitroglou, sakatlıktan yeni dönen ve uzun süre sonra ligde Trabzonspor mücadelesiyle forma şansı bulan Emre Akbaba ile Ömer Bayram ve Muğdat Çelik, Benfica maçında ilk 18de yer almadı.

Son güncelleme: 00:26 15.02.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı