• Turkhane Logo

Futbolseverler bugün futbola doyacak

Türkiye Süper Ligi'nde mücadele eden futbol takımları bugün Avrupa kupalarındaki rakiplerine karşı oynayacak.

16:49 19 Ağustos 2021 Perşembe
Futbolseverler bugün futbola doyacak
Türkiye Süper Ligi'nde mücadele eden futbol takımları bugün Avrupa kupalarındaki rakiplerine karşı oynayacak.

Nurullah Kaya
Türkiye Süper Liginde mücadele eden futbol takımları bugün Avrupa kupalarındaki rakiplerine karşı oynayacak. Galatasaray, Trabzonspor, Sivasspor ve Fenerbahçeyi gruplarında zorlu mücadeleler bekliyor.  Trabzonspor kendi evinde Romayı misafir ediyor. Galatasaray, deplasmanda Randers takımı ile bugün karşı karşıya gelecek. Cepheus Park Randersda oynanacak Randers - Galatasaray maçı saat 20.00de başlayacak.  Randers - Galatasaray maçın rövanşı 26 Perşembe günü İstanbulda oynanacak.

Bugün oynanacak diğer maçlar ve saatleri şu şekilde: Saat 20.30da Trabzonspor - Roma maçı oynanacak.  Maç ATVden naklen izlenebilecek. Saat 21.00de Sivasspor - Kopenhag maçı TRT Sporda yayınlanacak. Saat 21.45te Fenerbahçe - HJK Helsinki maçı oynanacak. Maç TV8de yayınlanacak. Maçların tamamı şifresiz. 
İşi Romaya bırakmak istemiyoruz
UEFA Konferans Ligi PlayOff Turu ilk maçında Roma bugün Trabzonspor a konuk olacak. Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Bu Şampiyonlar Ligi maçı havasında bir karşılaşma olacak.  Her iki takım da üst düzey takım. Ancak biz işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. dedi.

Son güncelleme: 16:49 19.08.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı