• Turkhane Logo

FIFA Gaziantepsor'un 6 puanını sildi

FIFA, Gaziantepspor'dan ayrılarak Osmanlıspor'a transfer olan Zydrunas Karcemarskas'ın alacaklarının ödenmemesi sebebiyle kırmızı-siyahlıları -6 puan ile cezalandırdı.

18:00 25 Aralık 2018 Salı
FIFA Gaziantepsor'un 6 puanını sildi
FIFA, Gaziantepspor'dan ayrılarak Osmanlıspor'a transfer olan Zydrunas Karcemarskas'ın alacaklarının ödenmemesi sebebiyle kırmızı-siyahlıları -6 puan ile cezalandırdı.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gaziantepspor’a FIFA tarafından 6 puan silme cezası verildi.FIFA, Gaziantepspor’dan ayrılarak Osmanlıspor’a transfer olan Zydrunas Karcemarskas’ın alacaklarının ödenmemesi sebebiyle kırmızı-siyahlıları -6 puan ile cezalandırdı. Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin, konuyla ilgili olarak kulüp resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yayımladı.

‘ERTELEME TALEBİMİZİ KABUL ETMEDİ’

Kulüp Başkanı Hasan Şahin’in açıklaması şu şekilde:


“Başkanlığım ile beraber sezon başı transfer yasağını kaldırmak ve transfer yasağı dosyalarını çözüme kavuşturmak için büyük uğraşlar verdik ancak eski yönetimler tarafından maddi ve manevi tüketilmiş, içi boşaltılmış, tüm gelirlerine el konulmuş olan Gaziantepsporumuzun profesyonel liglerde kalabilmesi için 30’a yakın FIFA dosyası ile mücadelemizden maddi kaynak yaratamama nedeni ile sonuç alamadık.

Son olarak eski oyuncularımızdan Zydrunas Karcemarskas ile yaptığımız ön görüşmelerde olumlu yönde beyan bildirmiş ve Gaziantepspor’a yardımcı olacağını söylemiştir. Ancak daha sonra kimler tarafından aranıp oyuncunun fikri değiştirildi ise kulübümüzün efsaneleri arasında yer alan Karcemarskas’ın erteleme ve taksitlendirme talebimizi kabul etmemesi nedeni ile FIFA Disiplin Kurulu tarafından -6 puan ceza ve ayrıca amatör, alt yapı dahil transfer yasağının kulübümüze uygulandığını üzülerek belirtmek zorundayız.

Ayrıca kulübümüz diğer FIFA dosyaları için kaynak yaratılmaz, futbolcu ve kulüpler alacak görüşmelerinde erteleme taleplerimizi kabul edilmez ve olumlu sonuç alınamaz ise amatör liglere düşürülmesi cezası ile karşı karşıya kalacaktır.”

Son güncelleme: 18:00 25.12.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı