• Turkhane Logo

Fenerbahçe’den yayıncı kuruluşa ‘canlı’ tepki

Süper Lig'in 18. haftasında BB Erzurumspor'a konuk olan Fenerbahçe'de maç öncesi yayıncı kuruluş beIN Sports'a tepki vardı.

16:52 11 Ocak 2021 Pazartesi
Fenerbahçe’den yayıncı kuruluşa ‘canlı’ tepki
Süper Lig'in 18. haftasında BB Erzurumspor'a konuk olan Fenerbahçe'de maç öncesi yayıncı kuruluş beIN Sports'a tepki vardı.


Süper Lig’de Fatih Karagümrük ile Konyaspor arasında oynanan maçın yayını esnasında verilen taraftar seslerinde, Fenerbahçe’ye küfürlü tezahüratların yer alması sarı lacivertli camianın tepkisine yol açmıştı.

Fenerbahçe Kulübü, “Yayıncı kuruluşun ısrarlı ve kararlı bir şekilde bizzat kendi tercihi olan bu duruma karşı her türlü ilişki düzeyinde misliyle tepki vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerinin yer aldığı bir açıklama yayınladı.


BeIN Sports ise, olay hakkında araştırma başlatıldığını dile getirirken “Fark edilmeden yanlışlıkla yayınlanan ve heme nkaldırılan bu tezahürattan dolayı tüm Fenerbahçe camiasından içtenlikle özür dileriz” denildi.

EROL BULUT: ADİL VE TARAFSIZ BİR YAYIN BEKLİYORUZ

Yaşanan bu süreçlerin ardından BB Erzurumspor maçı öncesinde yayıncı kuruluş mikrofonlarına açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut şöyle konuştu:

“Maça girmeden önce başka bir konuya değinmek istiyorum. Son 2 günde Fenerbahçe ailesine olan, adil olmayan bir durum gerçekleşmektedir. Yayıncı kuruluşun normalde tarafsız ve adil olması gerektirdiğini düşünen bir insanım. Bunu hiçbir alanda bunu göremiyoruz. Burada benim şu an olmam mecburiyetten çıkıp konuşuyoruz. Bunun gelecekte değişmesini, daha adil ve tarafsız ilerleme olması gerektiğini, Türk futboluna yakışır bir şekilde olması gerektiğini söylüyoruz. Bu bizi, Fenerbahçe camiasını üzüyor. Maçla ilgili olarak, son aldığımız galibiyetlere 1 galibiyet daha ekleyip yolumuza devam etmek istiyoruz. ”

SERDAR AZİZ: CEVABI SAHADA VERECEĞİZ

Erol Bulut’un ardından savunma oyuncusu Serdar Aziz mikrofonlarına karşına geçerken, “Aslında bugün maçı değil de, sezon başından bugüne kadar, yayıncı kuruluşun bizle alakalı neler yapmak istediğini anlamış değiliz. Fenerbahçe Kulübü çok büyük bir camiadır. Biz gerekli cevabı, en iyisini zaten sahada vereceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Bizim sadece beklediğimiz adil ve tarafsız bir yayın. Ama dediğim gibi biz sahada en iyi cevabı vereceğiz. Bunları da çok büyük bir camia olarak herkese göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Son güncelleme: 16:52 11.01.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı