• Turkhane Logo

Fenerbahçe yine tepetaklak!

Ligde 17. sıradaki Sarı-Lacivertliler, Türkiye Kupası'nda da Ümraniyespor'a yenildi. Fenerbahçe'nin durumunu yazarımız Hilmi Türkay değerlendirdi.

18:07 18 Ocak 2019 Cuma
Fenerbahçe yine tepetaklak!
Ligde 17. sıradaki Sarı-Lacivertliler, Türkiye Kupası'nda da Ümraniyespor'a yenildi. Fenerbahçe'nin durumunu yazarımız Hilmi Türkay değerlendirdi.

Fenerbahçe camiasında aslında herkes gibi ben de en çok takımın Süper Ligde bulunduğu 17.likten nerelere çıkacağını merak ediyorum. Büyük umutlarla takımın başına getirilen Ersun Yanal, zoru başaracağını iddia ediyor. Transferde Sadık Çiftpınarın dışında ikinci isim göremedik. Sportif Direktör Comollinin yeni sürprizleri yok mu acaba? Sarı-Lacivertliler ilk yarı 2 gol buldu ancak biri VARa diğeri de ofsayt bayrağına takıldı. Şenerin şutu direkten döndü. İkinci yarıda Eljif, rakibinin bileğine basınca kırmızı kart gördü. Eljif, genç ve gelecek vaat ediyor ama top müdahale zamanlaması hep yanlış, durduk yere takımını 10 kişi bıraktı. 



Slimaniye ıslık



Skrtel ve Sadık dışında kalanlar vasatın altında. Hele Slimani... Koca seneyi 1 golle kapatan Cezayirli forvet Ümraniye karşısında da yokları oynadı. Zaten 80. dakikada kenara gelirken taraftarlar ıslıkladı. Valbuenanın oyundan çıkarken başını sallayarak gösterdiği tepki de gözlerden kaçmadı. Ersun Yanal, devre arası kampında aşırı yükleme yapmış olmalı. Fenerbahçe buna hiç alışık değil. Ümraniyespor, 82. dakikada Sarı-Lacivertlilerin altyapısından çıkan Yasirin şutunda Skrtele çarpıp Volkanı yanıltan topla golü bularak skoru 1-0 yaptı. Hatta 90+6da skoru 2-0 da yaptılar ancak VAR, golden önce faul tespit edip ağlara giden topu geçerli saymadı. Bu maçın telafisi var ama 1-0lık mağlubiyet Sarı-Lacivertliler için utanç verici! Şu bir gerçek; Fenerbahçede Yanalın gelişine rağmen değişen hiçbir şey yok. Ve bu gidişle izlediğimizden farklı bir durumla da karşılaşmayacağız.

Son güncelleme: 18:07 18.01.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı