• Turkhane Logo

Fenerbahçe taraftarından istifa çağrısı! Ali Koç ve Emre Belözoğlu’nun kritik buluşması

Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe'de sular durulmuyor.

16:49 15 Mart 2021 Pazartesi
Fenerbahçe taraftarından istifa çağrısı! Ali Koç ve Emre Belözoğlu’nun kritik buluşması
Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe'de sular durulmuyor.


Spor Toto Süper Lig’in 30’uncu haftasında dün Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen Fenerbahçe, sahasında kazanmayı unuttu.

Yaptığı transferlerle adından söz ettiren Fenerbahçe, iç sahadaki olumsuz havayı dağıtamadı. Bu sezon ligin 24’üncü haftasında Galatasaray yenilgisi ile başlayan iç saha kabusundaki olumsuz hava devam ediyor.


Sarı-kırmızılı ekibe evinde yenilmesinin ardından daha sonraki iç saha maçlarında yüzü gülmeyen Fenerbahçe; Göztepe ile Gençlerbirliği’ne mağlup olurken Fraport TAV Antalyaspor ile berabere kaldı. Sahasında bu sezon çıktığı 15 karşılaşmada 2 beraberlik 6 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertli ekip, 7 galibiyet elde etti.

İÇ SAHA YENİLGİ REKORU

Ligin 30’uncu haftasında Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen Fenerbahçe, Kadıköy’deki son 4 maçında kazanamazken bu sezon iç sahada 6 yenilgi alarak rekor kırdı.

Sarı-lacivertli ekip 24’üncü haftada Galatasaray’a 1-0, 26’ncı haftada Göztepe’ye 1-0 yenildi. 28’inci haftadaki Antalyaspor mücadelesinden 1-1 berabere ayrılan sarı-lacivertliler, 30’uncu haftada Gençlerbirliği’ne 2-1 kaybederek evinde 4 maç üst üste galip gelemedi.

İç saha kazanamama rekorunu da dünkü Gençlerbirliği maçı ile kıran Fenerbahçe; 1968-69, 1987-88 ve 1992-93 sezonlarında kendi evinde 5 kez mağlup olurken bu sezon Konyaspor’a 2-0, Beşiktaş’a 4-3, Yeni Malatyaspor’a 3-0, Galatasaray’a 1-0, Göztepe’ye 1-0, Gençlerbirliği’ne ise 2-1 mağlup olarak 6 kez iç sahada galibiyet elde edemedi.

TARAFTARLARDAN İSTİFA ÇAĞRISI

Fenerbahçeli taraftarlar, 24 puanla ligin son sırasında bulunan Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen sarı-lacivertli takımın teknik patronunu istifaya davet etti.

Sosyal medya hesapları üzerinden istifa çağrısında bulunan sarı-lacivertli taraftarlar Erol Bulut’la şampiyonluk yaşayacaklarına inançlarının kalmadıkğnı dile getirdiler.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Bulut ise deplasmanda kırılan rekorların yanı sıra evlerinde mağlup olarak rekor kırdıklarını dile getirdi.

Kötü gidişata dur diyemeyen Fenerbahçe’de Erol Bulut önlerindeki maçlara bakacaklarını ve sonuna kadar mücadele edeceklerini de sözlerine ekledi.

DERBİ ÖNCESİ KRİTİK BULUŞMA

Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç ile sportif direktör Emre Belözoğlu, Beşiktaş derbisi öncesinde bir araya gelecek.

21 yıl sonra Kadıköy’de gelen Gençlerbirliği yenilgisinin ardından takımdaki son durum, teknik direktör Erol Bulut’un durumu ve hakem kararları ile ilgili görüşme gerçekleştirilecek.

Önemli oyuncular ile takım yeniden dizayn edilirken elde edilen başarısız sonuçların irdeleneceği görüşmede nasıl bir aksiyon alınacağı merak edilirken, kritik kararların alınması bekleniyor.

Son güncelleme: 16:49 15.03.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı