• Turkhane Logo

Fenerbahçe, Mehmet Topal ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe Kulübü, tecrübeli futbolcu Mehmet Topal ile yollarını ayırdığını duyurdu.

11:31 26 Haziran 2019 Çarşamba
Fenerbahçe, Mehmet Topal ile yollarını ayırdı
Fenerbahçe Kulübü, tecrübeli futbolcu Mehmet Topal ile yollarını ayırdığını duyurdu.



Kulüpten yapılan açıklamada “Kulübümüze 2012 yılından beri hizmet etmekte olan, önemli başarılarımızda katkısı bulunan ve kaptanlarımız arasında yer alan Mehmet Topal ile yollarımız, dün akşam itibariyle karşılıklı anlaşılarak ayrılmıştır” denildi. Açıklamada Topal’a şimdiye kadarki hizmetleri ve katkıları için teşekkür edildi. 

Milli futbolcu Mehmet Topal da Fenerbahçeden ayrılmasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Topal, Özellikle bu sezon boyunca yaşanan yorucu olaylar nedeniyle; ne kulübüme, ne de bana daha fazla zarar gelmemesi için zor, hatta çoğu kişinin cesaret edemeyeceği bir karar aldım dedi.


Topalın ayrılık mesajının tam metni şöyle:

“Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olduğum Haziran 2012den bu yana tek isteğim ve amacım; bu asırlık çınarın başarılara imza atmasına katkı sağlamaktı. Bunun için de terimin son damlasını kadar çalıştım, çabaladım. Ancak özellikle bu sezon boyunca yaşanan yorucu olaylar nedeniyle; ne kulübüme, ne de bana daha fazla zarar gelmemesi için zor, hatta çoğu kişinin cesaret edemeyeceği bir karar aldım. Kulüp yönetimi ile yaptığımız görüşmeler sonucu 2019-2020 sezonuna ait alacaklarımı bırakarak sözleşmemi fesih etme konusunda dün akşam itibariyle ortak bir karar üzerinde uzlaşma sağlandı. Fenerbahçe Spor Kulübü ile 31.05.2020de bitecek olan sözleşmemi, kulübümle aldığımız ortak karar ile fesih etmiş bulunuyoruz. Süreç içinde ne konuştum, ne açıklama yaptım. Bundan sonraki süreçte de cevap hakkı doğmadığı sürece konuşmayacağım. Dolayısıyla ağzımdan çıkmayan hiçbir açıklama, tarafıma ait olmayacaktır. Beni seven, bana sahip çıkan, hep arkamda duran bütün koca yürekli Fenerbahçelilere, kulüp başkanımız Sayın Ali Koça, yönetim kuruluna, tüm takım arkadaşlarıma, Fenerbahçe forması giydiğim süre boyunca bana emek veren bütün hocalarıma ve teknik heyete, Samandıra tesislerinde görev yapan emekçi ablalarım ve abilerime binlerce kez teşekkür ederim. Yedi yıl gibi uzun bir süre formasını terlettiğim, şampiyonluklar ve kupalar kazandığım çubukluyu hep güzel anacağım. Her şeyin hayırlısı olması dileğiyle.

Son güncelleme: 11:31 26.06.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı