• Turkhane Logo

Fenerbahçe kazandı Trabzonspor 1 puanı kurtardı

Süper Lig'de zirve yarışı tüm hızıyla devam ederken lider Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Fenerbahçe evinde GZT Giresunspor'u 2-1 yenerken, Trabzonspor ise 10 kişi kaldığı Konya deplasmanında 1 puanı geriden gelerek aldı.

23:06 23 Eylül 2021 Perşembe
Fenerbahçe kazandı Trabzonspor 1 puanı kurtardı
Süper Lig'de zirve yarışı tüm hızıyla devam ederken lider Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada Fenerbahçe evinde GZT Giresunspor'u 2-1 yenerken, Trabzonspor ise 10 kişi kaldığı Konya deplasmanında 1 puanı geriden gelerek aldı.

Fenerbahçe, Süper Ligin 6. haftasında Kadıköyde GZT Giresunsporu 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertliler ligde 2 maç sonra kazanırken, Giresunsporun galibiyet hasreti 6 maça çıktı.
Süper Ligin 6. haftasında Fenerbahçe, GZT Giresunsporu konuk etti. Sarı lacivertliler karşılaşmayı 2-1 kazandı.
Fenerbahçeye galibiyeti getiren goller 2. dakikada Ferdi Kadıoğlu ve 64. dakikada Mesut Özilden geldi. Giresunsporun maçtaki tek golünü 85. dakikada Doukara kaydetti.
Geçen hafta Medipol Başakşehire mağlup olan ve ligde 2 hafta sonra kazanan Fenerbahçe bu galibiyetle 13 puana yükseldi.
Galibiyet hasreti 6 maça çıkan GZT Giresunspor 1 puanda kaldı. Karadeniz ekibi Süper Ligdeki ilk golünü Fenerbahçeye attı.
Trabzonspor, Konyasporla 2-2 berabere kaldı
Süper Ligde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Konyaspor ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Maçta Bordo Mavililer öne geçmesine karşın, Vitor Hugonun kırmızı kart görmesiyle oyun üstünlüğünü Konyaspor ele geçirdi. Ev sahibi ekip, 2-1 öne geçmesine karşın maçın sonucunu ilan eden isim Hadziahmetovic oldu.
Süper Ligin iki yenilgisiz takımını karşı karşıya getiren maçta puanlar paylaşıldı.
Maça Trabzonspor hızlı başladı. Henüz 44. saniyede Marek Hamsikin soldan ceza sahasına ortasını Andreas Cornelius, tek vuruşla topu ağlarla buluşturdu; 0-1.
Trabzonsporda Vitor Hugo, 8. dakikada rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan itibaren Konyaspor oyuna ağırlığını koydu. Özellikle İsmail Köybaşının bölgesinden tehlikeli ataklar gerçekleştiren Yeşil Beyazlılar, Endri Çekiçinin 20. dakikadaki golüyle 1-1i yakaladı.
İlk yarının son dakikasında Serdar Gürlerin bir şutu direkten dönerken; takımlar soyunma odasına 1-1 ile gitti.
İkinci yarıya ise Konyaspor golle başladı. 43. saniyede Endri Çekiçi, Edgar Ie ve Beratın hatasını affetmedi ve ev sahibi ekibi 2-1 öne geçirdi.
İkinci yarıda daha derli toplu bir görüntü sergileyen Trabzonspor, Gervinho ve Djaninynin oyuna girmesiyle daha tehlikeli geldi.
68. dakikada Djaninynin şutu direkten dönerken; Bordo Mavililer, beraberlik golünü ise ilginç bir şekilde buldu. Ahmet Çalıkın uzaklaştırmaya çalıştığı top takım arkadaşı Hadziahmetiovicin kafasına çarpıp Konyaspor ağlarıyla buluştu.
Maçın son bölümlerinde Gervinho, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Konyaspor file bekçisi Serici geçemedi. Son bölümde ise Uğurcan Çakır önce Rahmanovic, ardından Skubicin vuruşlarında kalesinde devleşti ve gol izni vermedi. Karşılaşma ise 2-2 sona erdi.
İki takım da yenilmezlik ünvanını korurken; Trabzonspor puanını 14, Konyaspor ise 12ye çıkardı.
6. Haftanın toplu sonuçları
data-cke-saved-src=https://www.projemlak.com/images/S%C3%BCper%20Lig%206_%20Hafta%20Toplu%20Sonu%C3%A7lar(1).jpg

Puan durumu

data-cke-saved-src=https://www.projemlak.com/images/S%C3%BCper%20Lig%206_%20Hafta%20Puan%20Durumu%209(1).jpg

Son güncelleme: 23:06 23.09.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı