• Turkhane Logo

Fenerbahçe-Giresunspor maçında altın üç puan

Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Giresunspor'u mağlup ederek, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftayı karlı kapattı.

22:06 23 Eylül 2021 Perşembe
Fenerbahçe-Giresunspor maçında altın üç puan
Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Giresunspor'u mağlup ederek, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftayı karlı kapattı.


Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de konuk ettiği GZT Giresunspor’u 2-1 mağlup ederek haftanın en karlı takımı oldu.

Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un puan kayıpları yaşadığı haftada Fenerbahçe’yi galibiyete taşıyan goller Ferdi ve Mesut Özil’den geldi. Giresunspor, Balde ile bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Giresunspor, güçlü rakibine yenilse de Süper Lig’de bu sezon ilk golünü kaydetmiş oldu.


Geçtiğimiz hafta Başakşehir’e yenilerek taraftarlarını üzen Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin puan kaybetmesi sonrası Giresunspor karşısında önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı. Puanını 13’e yükselten Fenerbahçe, lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

İLK ATAK GOL OLDU

Maça uzun ters toplarla başlayan Fenerbahçe, ilk atağında golü buldu. Sağ kanattan yapılan ortada Ferdi’nin dokunuşu, Fenerbahçe’yi 2. dakikada 1-0 öne geçirdi. 40. dakikada Giresunspor’un kazandığı penaltıda Balde’nin vuruşu direkten geri dönünce, ilk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan Fenerbahçe, savunmada yapılan büyük hata sonrası 64. dakikada Mesut Özil’in golüyle farkı ikiye çıkardı. Giresunspor, Doukara’nın ceza sahası dışından attığı muhteşem golle umutlandı. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile tamamlandı.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 13’e yükseltirken, Giresunspor 1 puanda kaldı.

Son güncelleme: 22:06 23.09.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı