• Turkhane Logo

Fatih Terim Muslera’yı ziyaret etti

Süper Lig’in 27’nci haftasında Çaykur Rizespor maçının 15’inci dakikasında sakatlanan ve bugün başarılı bir ameliyat geçiren Fernando Muslera’ya ziyaretler sürüyor.

20:33 16 Haziran 2020 Salı
Fatih Terim Muslera’yı ziyaret etti
Süper Lig’in 27’nci haftasında Çaykur Rizespor maçının 15’inci dakikasında sakatlanan ve bugün başarılı bir ameliyat geçiren Fernando Muslera’ya ziyaretler sürüyor.

Sarı-kırmızılı kulübün 2’nci Başkanı Abdurranim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim, kulüp doktoru Yener İnci ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un hastanede ziyaret ettiği Muslera’ya en güzel sürpriz ise eşinden geldi. Patricia Callero, bugün 34 yaşına giren Muslera’nın doğum gününü kutlamaya elinde hediyeler ve balonlarla geldi. Patricia Callero, Muslera’nın doğum gününü kutlamaya geldiğini belirtirken, teşekkür etti.

BİR KALECİ OLMAKTAN ÇOK ÖTE ŞEYLER İFADE EDİYOR

Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Muslera’nın Galatasaray için bir kaleciden fazlası olduğunu dile getirerek, kendisinin moral motivasyonunun iyi olduğunu söyledi. Fatih Terim, “Hem onun doğum gününü kutladık hem de geçmiş olsun ziyaretini yaptık. Ameliyatı da çok iyi geçmiş. Olabilecek en iyi durumda şu anda. Muslera, sadece bir kaleci olmaktan çok öte önemli şeyler ifade ediyor Galatasaray adına. Tabii ki eksikliğini hissedeceğiz. İnşallah aramıza en kısa zamanda dönecek. Böyle durumlar olduktan sonra Allah beterinden saklasın demek gerekiyor. İnşallah bir an evvel ayağa kalkar ve ailesine, Galatasaray’a kavuşur. Çok büyük geçmiş olsun.” diye konuştu.


ALBAYRAK: SÖZLEŞMESİNİ 2 YIL DAHA UZATACAĞIZ

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, Uruguaylı file bekçisini mağdur etmeyeceklerini açıkladı. Albayrak, “Muslera’nın bir yıl daha sözleşmesi var. Bunu iki yıl daha uzatacağız. Oynamadığı sürece, oynuyormuş gibi ödemeleri yapacağız. Başarılarını anlatmaya gerek yok. Sekiz yılda 14 kupa, kolay mı?” ifadelerini kullandı.

Son güncelleme: 20:33 16.06.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı